Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Για το 6×6 ο Ολυμπιακός

Για το 6×6 ο Ολυμπιακός
Ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται τον αποδεκατισμένο Ηρακλή στην τηλεοπτική αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ( 2/12, 17.00, ΕΡΤ2. Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γεροθόδωρος).

Οι Πειραιώτες  θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Αφού εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο Challenge Cup μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι με την Ινεγκόλ, η προσοχή μας στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον Ηρακλή θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Όσο κυλάει η σεζόν, η ομάδα θα εξελίσσεται μέσα από τα παιχνίδια με στόχο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο βάσει των δυνατοτήτων της».

Ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Κώστας Προύσαλη (σ.σ κάταγμα στο δάκτυλο), το Λάμπη Μπαμπαλιούτα (σ.σ πρόβλημα στη μέση) και τον Απόστολο Αρμενάκη (σ.σ γαστρεντερίτιδα). Πασαδόρος θα αγωνιστεί o Παναγιώτης Ευγενίδης, λίμπερο ο Αντώνης Μπουράκης και στη θέση του διαγωνίου θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός ο Κύπριος Νικόλας Ελευθερίου ο οποίος δήλωσε για τον αγώνα: «Απουσιάζουν τρεις έμπειροι παίκτες της ομάδας και το βάρος θα πέσει στους νεότερους. Πρώτη φορά θα αγωνιστώ βασικός. Στον αγώνα του Λιγκ Καπ είχε παίξει για έναν πόντο. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά και και εμείς θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμειας. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στις πολλές δυσκολίες. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ πιο δύσκολο από το κυπριακό σε όλους τους τομείς, στη δύναμη, στο ύψος των χτυπημάτων, στο σερβίς, σε όλα. Για μένα είναι μία καλή εμπερία και θα βάλω τα δυνατά μου».