CHALLENGE CUP

Για το πρώτο βήμα στους «4»

Για το πρώτο βήμα στους «4»

Ο Ολυμπιακός βρίσκονται από την Τρίτη (13/2) το μεσημέρι στο Βέλγιο, όπου την Τετάρτη (14/2,20.30) θα αντιμεντωπίσουν την Μενέν ενόψει της πρώτης «μάχης» των «8» του Challenge Cup.

Στόχος των ερυθρολεύκων είναι το πρώτο θετικό βήμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Challenge Cup, ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Πέμπτη 1 Μαρτίου.

Το απουσιολόγιο των Πειραιωτών δεν είναι κενό αφού ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέληςδεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή στο Βέλγιο.

Μπενίτεθ: «Έχουμε δουλέψει με σωστό τρόπο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αλλάζουμε διοργάνωση και πηγαίνουμε εκτός έδρας να αντιμετωπίσουμε τη Μενέν για την προημιτελική φάση του Challenge Cup. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα με καλή ποιότητα και τεχνική. Το γήπεδό της δεν είναι… άνετο για να παίξεις και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτή την κατάσταση. Ωστόσο έχουμε δουλέψει με σωστό τρόπο και για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερο αγώνα στην έδρα μας».

Ραουβέρντικ: «Εξαρτάται από τους εαυτούς μας»

Ο Γερούν Ραουβέρντικ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Προερχόμαστε από τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα με ποιότητα, αφού βρισκόμαστε στα προημιτελικά. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτή την έδρα αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε όσα περισσότερα σετ μπορούμε. Σίγουρα είμαστε πάντα έτοιμοι και το έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής με τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στη διοργάνωση. Εξαρτάται από τους εαυτούς μας. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».