ΔΙΕΘΝΗ

Για… ρεκόρ οι Πολωνοί στο Eurovolley 2017

Για… ρεκόρ οι Πολωνοί στο Eurovolley 2017

Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους είναι οι διοργανωτές του επόμενου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.

Από τη στιγμή λοιπόν που η ομοσπονδία της Πολωνίας βρήκε τον “εκλεκτό” για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος στο πρόσωπο του Φερντινάντο ντε Τζιόρτζι, είναι αποφασισμένοι να πετύχουν νέο ρεκόρ στο ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Μετά λοιπόν την επιτυχία που είχε η προ τριετίας διοργάνωση της πρεμιέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τόσο αγωνιστικά με την κατάκτηση του τίτλου, όσο και οργανωτικά με την εικόνα του εναρκτήριου παιχνιδιού στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, οι διοργανωτές βάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

national-stadium-warsaw-poland

Όπως έγινε και επισήμως γνωστό το πρώτο σερβίς της προσεχούς διοργάνωσης θα δοθεί και πάλι μέσα σε ποδοσφαιρική… ατμόσφαιρα, με περισσότερο όμως κόσμο το 2017. Ήδη λοιπόν οι Πολωνοί προετοιμάζονται για αύξηση 8.000 θέσεων με στόχο να φτάσουν τους 70.000 θεατές, δημιουργώντας νέο ρεκόρ στο βόλεϊ της Γηραιάς Ηπείρου.

«Παρακολούθησα την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2014 μέσω της τηλεόρασης και ήταν κάτι το συναρπαστικό. Είμαι πολύ τυχερός που έχω την ευκαιρία να το ζήσω τώρα από μέσα…” είπε ο νέος προπονητής  των Πολωνών.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...