CHALLENGE CUP

Για το θαύμα ο Ολυμπιακός

Για το θαύμα ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος να κάνει μια ακόμη Ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι ο Ολυμπιακός  ο οποίος υποδέχεται στο Ρέντη την Βολερό (18:00) με στόχο να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα  και την πρόκρισή του στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Το 3-0 της Γαλλίας από την Βολερό μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, ωστόσο στον Πειραιά είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να πάνε την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη έχουν αποδείξει την δυναμική τους και το τι μπορούν να κάνουν.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του ελπίζει αρχικά στο 3-0 ή 3-1 και μετά στην ολική ανατροπή πρόκρισης στο χρυσό σετ.

Από την άλλη πλευρά η Βολερό με «αέρα» και ψυχολογία από το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ουσιαστικά θέλει 2 σετ προκειμένου να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση και να συνεχίσει στην διοργάνωση που έχει στόχο να κατακτήσει.

Ένα μπράντεφερ μεταξύ του κατόχου του τίτλου  Ολυμπιακού και της διεκδικήτριας του νέο τίτλου Βολερό που έχει κάνει τα πάντα για να φθάσει στην κορυφή και ήδη είναι πρωτοπόρος του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Κοβάτσεβιτς φρόντισε να απευθύνει κάλεσμα στον «ερυθρόλευκο» κόσμο και να δηλώσει πως η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση πρόκριση.

«Σίγουρα είναι δύσκολη η αποστολή μας αφού δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι όμως θα είναι διαφορετικό ματς. Παίζουμε στο γήπεδο μας με τους φιλάθλους μας και αυτό αλλάζει τα δεδομένα σε συνδυασμό με τα μαθήματα που πιστεύουμε ότι πήραμε από το πρώτο ματς» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε «Στην αναμέτρηση στη Γαλλία δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας έδωσε η Βολερό, αλλά στην έδρα μας με τους φιλάθλους θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις. Καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν και αυτό που μπορώ να τους υποσχεθώ είναι ότι θα παλέψουμε για αυτό το παιχνίδι ως το τέλος».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς.