A2

Για τη δεύτερη σερί νίκη η ΕΑΠ

Για τη δεύτερη σερί νίκη η ΕΑΠ

Με στόχο να πετύχει τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη και να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα του Β1 υποομίλου της Α2 ανδρών,  θα αγωνιστεί το Σάββατο (18.00) η  Ε.Α.Π. κόντρα στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Ο διαγώνιος της Πατρινής ομάδας, Ανδρέας Κάβουρας μίλησε στο eapatron.gr για την αυριανή αναμέτρηση  αλλά και τον στόχο της Ε.Α.Π. στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής…

-Το Σάββατο αντιμετωπίζεται τον ΣΠΑ Καρδίτσας. Ποιος είναι ο στόχος της ΕΑΠ;  

«Κοιτάξτε, μπορεί ο αντίπαλος μας να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία όμως το ματς κρύβει κίνδυνους και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το θετικό για εμάς είναι πως από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι και σε περίπτωση που είμαστε σοβαροί, τότε δεν πιστεύω πως θα έχουμε πρόβλημα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Ε.Α.Π.;

«Ο αρχικός στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε ένα εισιτήριο που δίνει άνοδο στη Pro-league ωστόσο μετά από τις πρώτες αγωνιστικές, εκτιμώ πως μπορούμε να βρεθούμε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλο μας και να παίξουμε στα μπαράζ ανόδου. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάθε παιχνίδι γιατί όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιές».  

Φυλλάδιο για αιμοδοσία

Πριν το ματς στου φιλάθλους που θα παραβρεθούν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν των αγώνα,θα διανεμηθεί φυλλάδιο
με την πιο όμορφη κοινωνική προσφορά του ανθρώπου,της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Γιατί μέσο και του Αθλητισμού μπορούμε να προβάλουμε και να διαδώσουμετην προσπάθεια να Χαρίζουμε Ζωή, σε όσους έχουν ανάγκη από αίμα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...