CHAMPIONS LEAGUE

Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σκρα

Για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σκρα

Με στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/11) στις 19:00, μια από τις κορυφαίες ομάδες του θεσμού την πολωνική, Σκρα Μπελσάτοφ, στο PAOK Sports Arena.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη με τη βοήθεια των φιλάθλων της, καλείται να κάνει τη υπέρβαση απέναντι σε έναν πολυ μεγάλο αντίπαλο που διαθέτει μεγάλα αστέρια όπως οι Κούρεκ, Ουριάρτε, Βινιάρσκι  για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει πιθανότητες προκρισης στη ρεβάνς της Πολωνίας στις 20/11.

Απόντες από τον αυριανό αγώνα θα είναι και πάλι ο τραυματίας Ερνάρντο Γκόμεζ και ο Ντάντε Άμαραλ, που συνεχίζει τις προπονήσεις για να ενταχθεί κανονικά στην ομάδα.

Αντίθετα οι κεντρικοί του δικεφάλου Ανδρεάδης και Παντακίδης, όπως επίσης και οι πασαδόροι Πέτκοβιτς και Τερζής, ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους κράτησαν εκτός στον αγώνα με την Μλάντοστ, και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Καλμαζίδης: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη

Για την αναμέτρηση με την Σκρα Μπελσάτοφ, ο προπονητής το ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:

“Η PGE Skra BELCHATÓW είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη του βόλεϊ, μια ομάδα που παίζει σε διαφορετικό επίπεδο από τις ελληνικές ομάδες και έχει πάρει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι ένας αγώνας με μέγιστο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι”.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMΟΤΕ Sport 7HD και μέσω COSMOTE TV GO.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Goren Roy (Ισαρήλ) και Lazarevic Ivan (Σερβία).