CHALLENGE CUP

Για την πρόκριση στο Ρέντη

Για την πρόκριση στο Ρέντη

Να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε στην Ρωσία και να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ θέλει το απόγευμα της Τετάρτης (21/03-19:00) στο Ρέντη ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Σουργκούτ…

Μετά το νικηφόρο 3-0 του πρώτου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να στείλουν στα ουράνια τους φίλους τους.

Στον επαναληπτικό του Ρέντη ο Ολυμπιακός αναζητά δύο σετ για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στα τελικά του Τσάλεντζ Καπ , ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να δώσουν συνέχεια στις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Μουνιόθ : «Να προσφέρουμε επιτυχία στον σύλλογο και τους οπαδούς μας»

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας για τον αγώνα με τους Ρώσους υπογράμμισε «Η ομάδα μας δουλεύει κάθε ημέρα για να παίζει παιχνίδια όπως αυτό της Τετάρτης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε αυτή την επιτυχία στο σύλλογο και τους οπαδούς μας».

Αναφορικά για το πως περιμένει τη Σουργκούτ στον επαναληπτικό δήλωσε «Η Σουργκούτ σίγουρα θα παίξει καλά  και εμείς πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης με μεγάλη συγκέντρωση. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο Ρέντη, τώρα που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό και είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας»