Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Για το… προβάδισμα στη Σύρο

Για το… προβάδισμα στη Σύρο

Ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τη Δευτέρα (11/4, 18.00/Novasports1) τον ΑΟΠ Κηφισιάς για την τρίτη ημιτελική μάχη μεταξύ των δυο ομάδων που στοχεύουν αρχικά στο… προβάδισμα σε 2-1 στις νίκες στη σείρα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τους νησιώτες ενώ έχει γίνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Ο Σέρβος προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ντούσκο Νίκολιτς τόνισε: «Έχουμε δύο δύσκολους αγώνες που πρέπει να νικήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο αλλά δείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες να καταφέρουμε κάτι διαφορετικό για τον σύλλογο και το πρωτάθλημα. Η Κηφισιά έχει σταθερή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν έχει ποτέ κακή εμφάνιση και για να νικήσουμε πρέπει όλοι να τα δώσουμε όλα. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει αλλά όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή για να φτάσουμε στη νίκη».

Από την άλλη, με το.. μεγάλο ερωτηματικό στον ΑΟΠΚ να είναι η συμμετοχή ή όχι του Κώστα Χριστοφιδέλη, η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει να μην επηρεαστεί. Ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης τόνισε: «Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει με τον Χριστοφιδέλη. Η ομάδα μου έχει μάθει να παίζει με μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Ο Κώστας ακόμα και να αγωνιστεί δεν ξέρω εάν θα είναι στην κατάσταση που ήταν. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως οι παίκτες μου για άλλη μία φορά θα κάνουμε κατάθεση ψυχής. Ελπίζω πως και αυτή τη φορά θα καταφέρουμε να καλύψουμε τα προβλήματα. Το ότι νικήσαμε στην κανονική περίοδο δεν λέει τίποτα. Θα νικήσει και θα προκριθεί η ομάδα που θα βρει λύσεις στα προβλήματα και θα βγάλει αποθέματα ενέργειας. Θέλουμε πολύ να πάμε για πρώτη φορά σε τελικούς. Το κοινό της Σύρου μπορεί να υποστηρίζει τον Φοίνικα αλλά ξέρει από βόλεϊ και χειροκρατάει και τους αντιπάλους. Χαίρεσαι να παίζεις βόλεϊ στην έδρα του Φοίνικα».