BEACH VOLLEY

Γιάτσης : “Τα Βαλκανικά βοηθούν στην ανάπτυξη”

Γιάτσης : “Τα Βαλκανικά βοηθούν στην ανάπτυξη”

Τον απολογισμό του Βαλκανικού τουρνουά, θέλησε να κάνει ο επικεφαλής Ομοσπονδιακός προπονητής beach volley, κ. Γιώργος Γιάτσης, στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για την πορεία του εθνικού διδύμου των Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου στα τρία Βαλκανικά τουρνουά που συμμετείχαν, κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο (Χανιά), ένα χάλκινο (Προύσα) και την 1η θέση στην συνολική κατάταξη, αρχικά υπογράμμισε: «Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία να τερματίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτοι στην τελική κατάταξη της Βαλκανικής Ένωσης, έχοντας κατακτήσει δύο μετάλλια ένα ασημένιο και ένα χάλκινο. Αναφορικά με το τρίτο τουρνουά που ολοκληρώθηκε στα Χανιά, τα παιδιά έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις και με λίγη τύχη θα μπορούσαν θα μπορούσαν να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο, απέναντι στην τούρκικη ομάδα, η οποία κυνηγάει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο».

Εν συνεχεία ο Γιώργος Γιάτσης ανέφερε: «Θεωρώ πως τα Βαλκανικά τουρνουά είναι ένας σημαντικός θεσμός για τις χώρες των Βαλκανίων, καθώς βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος και για το λόγο αυτό η επιτυχία αυτή των Νιώπα/Παπαδημητρίου έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία». Και πρόσθεσε: «Αξιοσημείωτη ήταν και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις Τσοπούλου/Μερτέκη, και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Μερτέκη, που δέχτηκε να έρθει και να εκπροσωπήσει την χώρα μας. Παράλληλα η Μεθενίτη με την Σπανού είναι μια ομάδα με μέλλον, και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συνολική πορεία τους στα τουρνουά της Βαλκανικής Ένωσης, όπως και στον προπονητή τους, κ. Στάθη Χανδρινό».

«Κλείνοντας» αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας των Νιώπα/Παπαδημητρίου, λέγοντας: «Από εκεί και πέρα στόχος της ομάδας των Νιώπα/ Παπαδημητρίου είναι να βοηθήσει τους Κότσιλιάνο και Ζουπάνη στη προσπάθειά τους για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του Continental και φυσικά να συμμετάσχει όσο το δυνατόν σε περισσότερους διεθνείς θεσμούς»!