Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Gion : «Το 4ο πρωτάθλημα έρχεται»

Gion : «Το 4ο πρωτάθλημα έρχεται»

Ραντεβού στο γήπεδο για το τρεμπλ και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λίγκ έδωσε ο νέος ακραίος του ΠΑΟΚ Ramon Renaldo Martinez Gion που με το «καλημέρα» και τις πρώτες του δηλώσεις έδειξε πως διαθέτει χαρακτήρα νικητή…

Τρελαμένος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και έτοιμος να ζήσει μοναδικές στιγμές στην Πυλαία με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» είναι ο Ramon Renaldo Martinez Gion.

Ο 27χρονος ακραίος του ΠΑΟΚ μίλησε στις επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και έκλεισε ραντεβού για τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του Δικέφαλου του Βορρά.

«Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση» δήλωσε ο Ολλανδός ακραίος και συνέχισε «Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο…μαζί!

Οι στοίχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...