ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γιώργος Ρούσης: «Το ερώτημα είναι αν…»

Γιώργος Ρούσης: «Το ερώτημα είναι αν…»

Ο Γιώργος Ρούσης δεν θα μπορούσε να έχει παράπονα από τις αθλήτριες του μετά την σημερινή εμφάνιση και με έμμεσο τρόπο έδειξε ότι πρέπει σαν ομάδα να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων.

Αποστολή ΠΣΑΤ – Αγγελική Παπαμιχαήλ

«Σήμερα το παιχνίδι πήγε αρκετά καλά. Καλύτερα απ’ ότι περιμέναμε. Κοντράραμε μια υπερδύναμη του παγκόσμιου βόλεϊ και παίξαμε χωρίς άγχος. Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι αν θέλουμε να παίζουμε τυχαία με τέτοιες ομάδες μετά από κάποια κλήρωση ή αν θέλουμε να ανεβάσαμε το επίπεδό μας και να τις αντιμετωπίζουμε πιο συχνά», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού. ¨

Από την πλευρά της η Μαρία Νομικού που ήρθε από τον πάγκο κι έκανε σπουδαία εμφάνιση τόνισε: «Ήταν ένα από τα παιχνίδια που ήθελα πάντα να παίξω. Το ευχαριστήθηκε τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα κορίτσια. Ξέραμε απο την αρχή ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είδαμε στα προηγούμενα ματς με Αυστρία και Γεωργία τα σετ ήταν πολύ μικρής διάρκειας. Περίμενα μια Ρωσία πιο δυνατή, πιο ένθερμη. Ευτυχώς για εμάς πήραμε την ευκαιρία που μας δόθηκε και «κλέψαμε» το σετ. Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Συγχαρητήρια πρώτα σε εμάς γιατί δώσαμε ένα πολύ καλό εαυτό. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας τα οποία και πρέπει να κερδίσουμε».