Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γιορντάνοφ και με τη βούλα στην Κηφισιά!

Γιορντάνοφ και με τη βούλα στην Κηφισιά!

Μια σπουδαία μεταγραφή για τον ΑΟΠ Κηφισιάς είναι αυτή του διαγώνιου «μπόμπερ» Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα των βορείων προαστίων. Μια μεταγραφή για την οποία σας είχε ενημερώσει το Volleyplanet.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βούλγαρο διεθνή Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, καθώς είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης με μεγάλη αναγνωσιμότητα τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο «σούπερ Μπόμπι» ήρθε στη χώρα μας χθες και σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στο Ζηρίνειο προκειμένου να κάνει ατομική προπόνηση. Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΑΟΠ Κηφισιάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 33χρονος διαγώνιος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Λέφσκι Σόφιας, Ολυμπιακό, Ε.Α Πατρών, Παναθηναϊκό και Γένοβα. Έχει κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και μία φορά το Λιγκ καπ. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Τόμις Κονσταντσα.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας έχοντας στη φανέλα το νούμερο 11».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...