CHALLENGE CUP

Γιορντάνοφ : “Θέλουμε τη νίκη”

Γιορντάνοφ : “Θέλουμε τη νίκη”

Έπειτα από ένα αρκετά πολύωρο ταξίδι ο Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στο Μπέργκεν της Νορβηγίας έχοντας στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στους 16 του Τσάλεντζ Καπ, με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ να δίνει το σύνθημα νίκης…

Ώρα Ευρώπης και Τσάλεντζ Καπ για τον Φοίνικα Σύρου ο οποίος μετά τη νίκη επί του Εθνικού κοιτά πλέον την Μπέργκεν και το πρώτο αγώνα του στην φάση των “16”.

Μια μάχη όπου οι “Πειρατές” του Όσκαρ Κάσμαρτσικ καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των“Βίκινγκ” της Μπέργκεν…

Η ομάδα της Σύρου βρίσκεται ήδη στην πανέμορφη πόλη της Νοτιοδυτικής Νορβηγίας και δηλώνει έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς την Γ φάση του Τσάλεντζ Καπ και να αποκτήσει το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό της Ερμούπολης (20/12).

Η ομάδα της Μπέργκεν έχοντας ιδρυθεί το 1892 είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Νορβηγίας, ωστόσο περισσότερο γνωστή είναι η ομάδα του χάντμπολ. Το ρόστερ της Μπέργκεν αποτελείτε αποκλειστικά από Νορβηγούς και στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 6 αγωνιστικές έχοντας 5 νίκες και 1 ήττα βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας συγκατοικόντας με την Φόρντε.

Γιορντάνοφ : “Να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια”

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή προοπτική του Φοίνικα δήλωσε “Θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε πιο εύκολο τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Δεν γνωρίζω τίποτα για την Μπέργκεν. Θα έχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται στην ανάλυση και το βίντεο που θα κάνουμε. Ελπίζω να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο”.

Χήρας : “Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Από την πλευρά του ο έμπειρος κεντρικός των Πειρατών Αλέξανδρος Χήρας σχολίασε “Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τους Νορβηγούς, θα τους δούμε σε βίντεο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι μια νέα εμπειρία για τους περισσότερους παίκτες που είμαστε νέοι σε ηλικία, αλλά πάμε για τη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το παλέψουμε και ελπίζουμε να γυρίσουμε με τη νίκη.