Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γιορτή στου Ρέντη

Γιορτή στου Ρέντη
Την Δευτέρα 30 Απριλίου στις 19.00 θα διεξαχθεί στο “Μελίνα Μερκούρη” ο τρίτος τελικός της τελικής σειράς του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη.
Οι “ερυθρόλευκες” προηγούνται 2-0 στις νίκες και ετοιμάζονται να… γιορτάσουν ένα ιστορικό τρεμπλ και το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τον Άρη παρά τις δυσκολίες στην προετοιμασία του να θέλει μια καλή εμφάνιση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του OSFP TV στο youtube.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου μιλώντας στο osfp.gr, ανέφερε: «Είμαστε έτοιμες, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών μέσα στην έδρα μας και να πανηγυρίσουμε το πρώτο και ιστορικό τρεμπλ για την ομάδα μας και για το ελληνικό βόλεϊ γυναικών. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς και για τον Ολυμπιακό που για ακόμα μια φορά γράφει ιστορία. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει για ακόμα μια σεζόν. Περιμένουμε αύριο να γεμίσει το γήπεδο και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Ο κόουτς του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης τόνισε: «Εμείς για ακόμα μία φορά θα πάμε με την ίδια σοβαρότητα. ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πριν τον τίτλο. H προετοιμασία μας ήταν δύσκολη λόγω του ότι τρεις αθλήτριες της ομάδας ήταν με την Εθνική στη Πορταριά. Η βασική ακραία μας η Αλεξάκου έχει προσθέσει άλλα 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα, πάμε όμως να παίξουμε με καλή διάθεση κόντρα στο φαβορί».