CHALLENGE CUP

Γιώτα: «Δείξαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος»

Γιώτα: «Δείξαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος»

Στην Προύσα εκεί από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της φετινής αγωνιστικής σεζόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός και μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διεθνές Τουρνουά προετοιμασίας θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα κατακτώντας την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία του!

Η μεγάλη ανατροπή πέραν από το θετικό αποτέλεσμα, έδωσε ψυχολογική ώθηση στα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς να πιστέψουν ότι μπορούν να σηκώσουν την κούπα το Μεγάλο Σάββατο κόντρα στην Μπούρσα.

H Kατερίνα Γιώτα με δηλώσεις της στην επισημη σελίδα του Ολυμπιακού τόνισε: «Στον πρώτο τελικό δείξαμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ως το τέλος. Ο χαρακτήρας που έδειξε σε ένα τόσο καθοριστικό παιχνίδι η ομάδα μας επιστρέφοντας από 2-0 σετ, αποτελεί τον οδηγό μας για τον επαναληπτικό εδώ στην Προύσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δημιούργησε αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Ρέντη και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στην σπουδαία νίκη. Ωστόσο ήδη έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι αυτό και είμαστε συγκεντρωμένες στον 2ο τελικό όπου θα κριθεί ο ευρωπαϊκός τίτλος».