A2

«Γηραιός» και σταθερός

«Γηραιός» και σταθερός

Με «μαέστρο» τον Θοδωρή Μποζίδη και τους Παλέτζα, Κολτσιάκη, Στεφανίδη πρώτα «βιολιά», ο Ηρακλής «μάγεψε» τους πάντες στη Νάουσα και με το 3-0 (25-18, 25-19, 25-22) επί του Ζαφειράκη πήρε το τρίποντο και επιστρέφει με χαμόγελα στην Θεσσαλονίκη.

Αποδίδοντας καλό βόλεϊ και με πρωταγωνιστές τους Παλέτζα και Κολτσιάκη ο Ηρακλής κατάκτησε εύκολα τη νίκη απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας και έκανε το 2×2 στον Γ όμιλο της Α2 των ανδρών.

Ο Γηραιός ουσιαστικά συνάντησε αντίσταση από τους γηπεδούχους μόνο στο τρίτο και τελευταίο σετ αλλά και πάλι βρήκε τον τρόπο να ολοκληρώσει το παιχνίδι χωρίς να παραχωρήσει κανένα σετ στον αντίπαλο.

Μάλιστα ο Χρήστος Πάτρας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και είδε με ικανοποίηση τους νεαρούς αθλητές του να μπορούν να αποκτούν εμπειρίες και παράλληλα να δίνουν και λύσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χρήστος Πάτρας μιλώντας στο volleyplanet.gr δήλωσε «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είχαμε στόχο από την αρχή. Έχουμε ένα σκληρό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μέσα στην εβδομάδα και δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις… Η ομάδα συνεχίζει και παραμένει σε σταθερή απόδοση και αυτό είναι το θετικό… Από εκεί και μετά υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο που παίζουμε και συλλέγουμε εμπειρίες από κάθε παιχνίδι που δίνουμε γιατί μην ξεχνάμε πως έχουμε πάρα πολλά νέα παιδιά στην ομάδα».

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Πιπίλας): Αποστόλου, Μάγκος, Ράπτης, Τσίρης, Ανδρέου, Μάντσος, Άτσης –λ / Προύσαλης, Αντιφάκος, Βαρθολομαίος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Γάτσης, Παλέντζας, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης, Κολτσιάκης, Ρωμαλιάδης –λ / Τσιράκης –λ, Κατσιφλιάκης, Ηλίας, Τσιάρας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...