ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Γυρίζει σελίδα» ο ΠΑ.Σ.Α.Π. με Μηνούδη πρόεδρο

«Γυρίζει σελίδα» ο ΠΑ.Σ.Α.Π. με Μηνούδη πρόεδρο

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο των αθλητών/αθλητριών ανοίγεται με την διαδοχή του πρώην Διευθυντή, Βασίλη Μηνούδη στην θέση του επί σειρά ετών προέδρου, Σάκη Ψάρρα και τέσσερα νέα μέλη στο νέο προεδρείο του ΔΣ, όπου φιγουράρουν τρεις αθλήτριες, έπειτα από τις χθεσινές αρχιαρεσίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.

“Νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει από χθες στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, όπου μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συνδέσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο 37χρονος, Βασίλης Μηνούδης, διαδέχθηκε τον απερχόμενο πρόεδρο, Σάκη Ψάρρα στα προεδρικά του καθήκοντα, ενώ στο νέο ΔΣ  φιγουράρουν και τέσσερα νέα μέλη, εκ των οποίων τρεις είναι γυναίκες.

Με τις αρχαιρεσίες αυτές ολοκληρώθηκε και επίσημα ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του ΠΑ.Σ.Α.Π. και ανοίγει μια “νέα σελίδα” στη λειτουργία του Συνδέσμου, η οποία θα βασίζεται στις αρχές και τα κεκτημένα των προηγούμενων διοικήσεων.

Το νέο ΔΣ δεσμεύται για την συνέχιση της υπεράσπισης όλων αυτών των αξιών, που οι προηγούμενες διοικήσεις με πολύ κόπο αγωνίστηκαν να αναδείξουν.

Στις εκλογές όπου οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν δυναμικό παρών, πιστοποιώντας έτσι την ενότητα και την εμπιστοσύνη στο έργο του ΠΑ.Σ.Α.Π., η ψηφοφορία έγινε για πρώτη φορά δια περιφοράς με σκοπό τη καθολική συμμετοχή.

Ειδικότερα, το νέο προεδρείο του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μηνούδης Βασίλης

Ά Αντιπρόεδρος: Φράγκος Ανδρέας

Β’ Αντιπρόεδρος: Κουτουξίδου Νικολέττα

Γενικός Γραμματέας: Δημητριάδης Ανέστης

Ειδικός Γραμματέας: Παπαφωτίου Αθηνά

Ταμίας: Μαρούλης Θάνος

Μέλος: Τερζής Αθανάσιος

Μέλος: Πανταλέων Σωτήρης

Μέλος: Κωνσταντινίδου Αλίκη

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, Βασίλης Μηνούδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην διαδικασία και δεσμέυτηκε να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του Ψάρρα, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους της νέας διοίκησης.

“Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή, η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π., ιδίως όταν αυτή προέρχεται από μια τόσο ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, όπως αυτή που ακολουθήσαμε” τόνισε ο πρώην διευθυντής του Συνδέσμου και πρόσθεσε. “Το βάρος της συνέχισης του έργου του Α. Ψάρρα, ο οποίος για 7 χρόνια, τίμησε με την επιτυχημένη παρουσία του τη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου, είναι μεγάλο.

Ταυτόχρονα όμως, η ενέργεια των νέων μελών του ΔΣ σε συνδυασμό με την εμπειρία των παλαιοτέρων, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο του ΠΑ.Σ.Α.Π., το οποίο ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90′, με σκοπό την ανάδειξη των πρωταγωνιστών αθλητών, την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Στόχος μας είναι να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στους αθλητές/τριες και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους, επιτελώντας ταυτόχρονα το σπουδαίο θεσμικό ρόλο που έχουμε στο χώρο της πετοσφαίρισης, με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Μην ξεχνάτες εξάλλου, όπως πρεσβεύει και το μοτό του Συνδέσμου μας πως.. “Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές… είναι καλό για το άθλημα!”

ΠΗΓΗ: pasap.eu