ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γκάιτς: «Η Ξανθοπούλου η ηρίδα μας και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ»

Γκάιτς: «Η Ξανθοπούλου η ηρίδα μας και το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ»

Ο τεχνικός της Σαντορίνης, Μπράνκο Γκάιτς έβγαλε από το μανίκι την… αλλαγή της Ξανθοπούλου, δικαιώθηκε και μετά το πέρας της αναμέτρησης αποθέωσε την Ελληνίδα πασαδόρο!

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Μπράνκο Γκάιτς δήλωσε: «Μετά το 2-0 πίστευα ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε. Συνήθως η ομάδα που παίρνει δεύτερο συνεχόμενο σετ πιστεύει ότι τελειώνει το ματς. Εγώ αυτό που είπα στα κορίτσια είναι ότι αν σταματήσουν να κάνουν λάθη θα το γυρίσουν. Παίζαμε πολύ άσχημα στα δύο πρώτα σετ και από το τρίτο και μετά ξεκινήσαμε να πιέζουμε τον αντίπαλο από το σέρβις και από την επίθεση. Θέλω να μιλήσω για την Ξανθοπούλου. Είναι ηρωίδα και σας λέω ότι είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Σήμερα έπαιξε υπό πίεση, άντεξε και έδειξε ότι μπορεί. Όσο για τον τελικό; Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κούραση. Όταν παίζεις τελικό πρέπει να τα ξεχνάς όλα».

Παναγιώτα Ξανθοπούλου: «Το χαμόγελο και η θετική ενέργεια έφεραν την ανατροπή»

Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Παναγιώτα Ξανθοπούλου τόνισε: «Μπήκα στο τρίτο σετ για να βοηθήσω την ομάδα μου και είδα ότι μου βγαίνουν κάποια πράγματα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε αλλά στο γυναικείο βόλεϊ όπως είδατε όλα γυρνάνε. Είμαι πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά θα παίξουμε τελικό. Αυτό που γύρισε το ματς είναι το χαμόγελο και η θετική μας ενέργεια».