LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Γκολίτσης: «Κάνουμε βήματα μπροστά στη Χαλκίδα»

Γκολίτσης:  «Κάνουμε βήματα μπροστά στη Χαλκίδα»

Τα “Τρελά Νερά” της Χαλκίδας εδώ και λίγες ώρες…. αποτρελάθηκαν με τη νέα “χρυσή σελίδα” που έγραψε το καμάρι της πόλης, “σφραγίζοντας” για πρώτη φορά την πανάξια πρόκρισή του στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Μία καθαρή νίκη επί του Εθνικού Πειραιώς μέσα στην Ερμούπολη και δύο κερδισμένα σετ κόντρα στον πανίσχυρο γηπεδούχο Φοίνικα Σύρου, που προηγήθηκε μάλιστα και 2-0 σετ έστειλαν βάσει της προκήρυξης της διοργάνωσης, τον Ηρακλή Χαλκίδας στο σημαντικό ραντεβού του φάιναλ φορ, αφήνοντας “εκτός νυμφώνος” τους Συριανούς διοργανωτές.

iraklis_xalkidas_foinikas_syroy

Ο τεχνικός της ομάδας της Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης, αν και ακόμη δεν θέλει να σκέφτεται το μακρινό φάιναλ φορ του Ιανουαρίου, εμφανίστηκε μετρημένος, αλλά και απόλυτα ικανοποιημένος στο Volleyplanet για το νέο… άθλο του Ηρακλή, που αποτελεί δικαίωση για τη νέα διοίκηση της ομάδας, αλλά και ανοίγει την… όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα σε μια πόλη που πατά «σε δύο βάρκες», από τη μία στην Εύβοια κι από την άλλη στη Στερεά Ελάδα.

xalkida-prokrisi-syros-17

“Έχουμε καλή ομάδα φέτος πήγαμε στη Σύρο για να κάνουμε δύο καλά παιχνίδια! Δεν είναι αυτοσκοπός μας φέτος το Λιγκ Καπ “Ν. Σαμαράς”, το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει κυρίως, ήταν και μπερδεμένο λίγο το θέμα της προκήρυξης, η οποία είναι αναρτημένη και όποιος θέλει την διαβάζει…

Για μας ωστόσο αυτή η πρόκριση σημαίνει ότι κάνουμε βήματα μπροστά. Η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη κάθε, μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε στο προσκήνιο του βόλεϊ και ελπίζουμε μελλοντικά να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στην πόλη”.

iraklis_xalkidas

Αν και ακόμη το φάιναλ φορ είναι μακριά, καθώς απέχουμε περίπου τρεις μήνες από τη “γιορτή του βόλεϊ” που θα φιλοξενηθεί στις 11 Ιανουαρίου στην Σύρο, ο κ. Γκολίτσης έδειξε πως δεν το σκέφτεται ακόμη, καθώς το μυαλό του από σήμερα είναι επικεντρωμένο στην πρεμιέρα της Volleyleague.

“To Φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ “Ν. Σαμαράς” είναι πολύ μακριά για μας… Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο, εμείς επικεντρωνόμαστε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που υποδεχόμαστε τον Ηρακλή μέσα στην έδρα μας. Σίγουρα όμως για τη νέα διοίκηση της ομάδας μας, που αποτελείται από νέους ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες, δικαιώνονται “με το καλημέρα” της σεζόν για την εμπιστοσύνη τους στον προπονητή και στο ρόστερ που επέλεξε. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα φτάσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Γιατί όχι, αν έχουμε και μία καλή κλήρωση και στο Κύπελλο να διεκδικήσουμε και την είσοδό μας στην 4άδα. Και με δεδομένο ότι έχουμε και ένα από τα ομορφότερα γήπεδα, θα λεγα πως αξίζει να γίνει μία μεγάλη διοργάνωση στη Χαλκίδα”.