Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ : «Πάλεψα αλλά δεν ήταν αρκετό» (pics+vd)

Γκόμεζ : «Πάλεψα αλλά δεν ήταν αρκετό» (pics+vd)

Το τελευταίο αντίο στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας είπε ο Ερνάντο Γκόμεζ κατά την σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena παρουσία του προέδρου του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλου.

Η απόφαση για την αποδέσμευση του Ερνάντο Γκόμεζ ήταν μια δύσκολη απόφαση για όλους στον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε και στην σημερινή συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για το αντίο του Χάρι.

Το κλίμα κατά την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη βαρύ, ο Χάρι δεν έκρυψε την πικρία του, ενώ οι λέξεις από τον Αντώνη Τσαλόπουλο έβγαιναν δύσκολα..

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ παίρνοντας αρχικά τον λόγο τόνισε «Είναι μια διαφορετική συνέντευξη. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει μόνο να παρουσιάζουμε παίκτες. Δυστυχώς όμως ήταν γραφτώ να ζήσουμε και αυτό.

Ειλικρινά τις τελευταίες ημέρες εγώ προσωπικά αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρισκόμασταν σε μια δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να πάρουμε μια  δύσκολη απόφαση και ο λόγο ήταν ότι ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι δεν έφθανε για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας.

Τα παιχνίδια και οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι στόχοι ήταν δεδομένοι και μετά από πάρα πολύ σκέψη καταλήξαμε ότι θα  πρέπει να πάρουμε αυτή την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο διαφορετικό.

tsalopoyos-gomez-antio-2017 gomez-tsalopoylos-paok-2017

Ήταν δύσκολη απόφαση διότι ο Χάρι πέρα από αθλητής ήταν ένας άνθρωπος που πριν 3 χρόνια με την τότε διοίκηση και τα άλλα παιδιά, τον Άλεξ, τον Βασίλη και τους υπόλοιπους, κατάφεραν και αλλάξανε επίπεδο στην ομάδα. Την ανέβασαν από τα χαμηλά επίπεδα και την κάνανε πρωταθλητή. Της έδωσαν την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να το επαναλάβει αυτό και τα επόμενα χρόνια.

Για αυτό ο Χάρι ήταν είναι και θα μείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα πέρα από το μεγαλείο του αθλητή που δύσκολα θα το βρούμε. Αλλά η ζωή κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει. Εύχομαι και θα ήθελα κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε.

Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν γιατί ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του δεν επαρκούσε έτσι ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, αλλά και του ανθρώπου Γκόμεζ.

Του ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και την οικογένεια του και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ και των δύο πλευρών και να ευχηθώ μόνο να ξαναβρεθούμε».

Αναφορικά για το αν ήταν η δυσκολότερη απόφαση που πήρε ως πρόεδρος της ομάδας ο Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε «Ναι. Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί αν δείτε τα γεγονότα θα δείτε πως μετά τον τραυματισμό πριν 1 χρόνο πιστεύαμε πως ο Χάρι θα το ξεπερνούσε και θα επέστρεφε. Αν δεν το πιστεύαμε θα είχαμε κάνει προ καιρού την αλλαγή. Δυστυχώς όμως διαψευστήκαμε και η απόφασή μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη».

Γκόμεζ : «Πάλεψα αλλά δεν ήταν αρκετό»

gomez-antio-paok-2017

Από την πλευρά του ο Γκόμεζ εμφανώς απογοητευμένος και πικραμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων υπογράμμισε «Χρόνια πολλά. Είναι από τις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Απόλαυσα το κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι είδατε τι έγραψα στον λογαριασμό στο Instagram και δεν έχω να πω πολλά παραπάνω. Γνώριζα πως μετά τον τραυματισμό μου οι πιθανότητες να αγωνιστώ ήταν 50% και 50% να αποχωρήσω. Έδωσα μάχες αλλά δεν ήταν αρκετό. Στα τελευταία τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος νομίζω έδωσα ότι μπορούσα, πάλεψε και έδειξα σε όλους τι μπορώ να κάνω, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον τεχνικό και την διοίκηση και έπρεπε να το σεβαστό. Εύχομαι καλή τύχη και τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα. Θα μου λείψουν οι στιγμές από τα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου».

Για τα συναισθήματά του βλέποντας τα σχόλια του κόσμου ο Βενεζουελάνος διαγώνιος υπογράμμισε «Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις διάφορα σχόλια από όλους. Είναι τρέλα. Κάποιοι βέβαια έγραψαν ότι έπρεπε να αποχωρήσω και αυτό δημιουργούσε κάποια αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Βέβαια κρατώ πάντα τα θετικά σχόλια που έλεγαν πως δεν έπρεπε να αποχωρήσω, την αγάπη του κόσμου. Δεν είμαι ήρωας αλλά μόνο ένας αθλητής που προσπαθεί να κάνει πάντα το καλύτερο για την ομάδα».

Για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες και την ομάδα ο Χάρι δήλωσε «Νομίζω είχα καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα. Όσο ήμουνα στον ΠΑΟΚ αυτά τα 2.5 χρόνια γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους. Το σημαντικό για εμένα ήταν πως με εμπιστευόταν και με στήριξαν μέχρι τέλους. Όταν σε μια ομάδα υπάρχει εμπιστοσύνη τότε αυτή προχωρά.  Όταν υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης τότε υπάρχει πρόβλημα.  Έχω υπέροχες σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου».

Όσο για το τι θα του λείψει ο Γκόμες τόνισε «Το να παίζεις σε ένα κατάμεστο γήπεδο είναι πάντα ξεχωριστό, αλλά ο χρόνος θα δείξει το τι θα μου λείψει. Ακόμη είναι πρόσφατο».