A2

Γκοβεδάρου : «Πιστεύω στην ψυχή της ομάδας»

Γκοβεδάρου : «Πιστεύω στην ψυχή της ομάδας»

Μόνιμος κάτοικος Αμπελοκήπων γίνεται πλέον η Ελένη Γκοβεδάρου καθώς η 21χρονη ακραία ανανέωσε την συνεργασία της με την Ελπίδα για 3η συνεχόμενη χρονιά…

Για μια ακόμη χρονιά η Ελένη Γκοβεδάρου θα φορά την φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανανέωσε την συνεργασία της με την νεαρή ακραία που παραμένει στις «πράσινες» και θα τις ενισχύσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2.

Η 21χρονη ακραία που έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Κοζάνης, τους Μακεδόνες Αξιού και διατέλεσε μέλος των εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων με αφορμή την ανανέωση της δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Ελπίδας. Πιστεύω στη ψυχή αυτής της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική περίοδο μακριά από τραυματισμούς».

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την ακραία Ελένη Γκοβεδάρου, που θα παραμείνει στο «Ι. Λεμονίδης» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η 21χρονη αθλήτρια ήταν στέλεχος της γυναικείας ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια στην Α2 και Α1 Γυναικών.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...