A2

Γκρέκα : «Στόχος η άνοδος στην Α1»

Γκρέκα : «Στόχος η άνοδος στην Α1»

Έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να δικαιώσει όσους την εμπιστεύθηκαν και να βοηθήσει την ΑΕΚ να επιστρέψει στην Α1 γυναικών δήλωσε η Σοφία Γκρέκα…

Η νέα ακραία της Ένωσης στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και για τους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ να συνεχίσει την καριέρα της.

Αναφερόμενη για τους στόχους της με την νέα της ομάδα η Γκρέκα υπογράμμισε «Δεν νομίζω ότι ερχόμενη στην ΑΕΚ μπορώ να έχω οποιονδήποτε άλλο στόχο πέρα απ’ την άνοδο στην Α1,εκεί που πραγματικά νομίζω ότι είναι η θέση της ομάδας. Αυτό βέβαια σε συνδυασμό με το παίξουμε ωραίο και ποιοτικό βόλεϊ, που θα αρέσει στον κόσμο και σε μας».

Όσο για το γιατί επέλεξε την ΑΕΚ δήλωσε «Για αρχή το ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία στον Ελληνικό αθλητισμό. Φυσικά και  η εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που μου έδειξαν  η διοίκηση και ο προπονητής, σε συνδυασμό τους στόχους που έχουν βάλει όλοι στην ομάδα».

Η νεαρή αθλήτρια συνέχισε λέγοντας πως ένας ακόμα λόγος είναι «το ρόστερ που δημιουργείται, αλλά και η μεγάλη της επιθυμία μα αγωνιστεί μπροστά ένα τέτοιο κοινό όπως είναι της ΑΕΚ».

Κλείνοντας θέλησε ευχαριστήσει τον προπονητή, αλλά διαβεβαίωσε και την ομάδα της Ένωσης, ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

«Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή της ομάδας, τον κύριο Σαμαρά που με πίστεψε και με διάλεξε, όσο και την διοίκηση που μου έδειξε με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου. Να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μην τους διαψεύσω».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...