ΔΙΕΘΝΗ

Με Γουίλχαϊτ η φετινή Στουτγκάρδη

Με Γουίλχαϊτ η φετινή Στουτγκάρδη

Η ενίσχυση της φιναλίστ της Bundesliga γυναικών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς εδώ και λίγες ώρες η διεθνής Αμερικανίδα της ιταλικής Μπούστο Αρζίτσιο αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου.

Μετά λοιπόν την επιστροφή της πρώην ‘ερυθρόλευκης” Γιάνα Φραντζίσκα Πολ στα πάτρια εδάφη και την απόκτηση της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας Γαλλίας, Κρίσταλ Ρίβερς, η ομάδα του Έλληνα τεχνικού ανακοίνωσε και την συμπατριώτισσά της άσου της Μπεζιέ, Σάρα Γουίλχάιτ.

wilhite_sarah_giogara

Η 22χρονη ακραία (1.88μ) από τη Μινεσότα είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, ενώ την τελευταία σεζόν, στην παρθενική της παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα κατέλαβε με την Μπούστο την 4η θέση στη Serie A.

Παράλληλα στην ιταλική ομάδα επέστρεψε ξανά έπειτα από 6 χρόνια, μετά τις παρουσίες της στην τουρκική Γαλατασαράϊ και την ιταλική Πιατσέντζα, η 31χρονη Ολλανδέζα ακραία (1.92μ), Φλόρτε Μέινερς.

Foto: Giogara

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...