Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γουρλίδες οι «λατίνοι»

Γουρλίδες οι «λατίνοι»

Μπορεί να είναι ελάχιστες ημέρες στην Αθήνα και να ξεκίνησαν μόλις εχθές την προετοιμασία τους με την ΑΕΚ, ωστόσο Μότα, Μασιέλ και Λιόκα δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν και ποδόσφαιρο καθώς βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και μαζί με τον Κώστα Αγγελίδη πανηγύρισαν  την πρόκριση της ομάδας στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τον κόσμο της ΑΕΚ και μάλιστα να πανηγυρίσουν μαζί τους είχαν το βράδυ της Τρίτης οι Ντειβντ Μότα, Ντανιέλ Μασιέλ και Εντγκάρντο Λιόκα.

Οι «λατίνοι» της Ένωσης λίγο μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας φρόντισαν να δώσουν το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να ενισχύσουν την ποδοσφαιρική ΑΕΚ στην προσπάθειά της για πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο Βραζιλιάνοι και ο Αργεντίνος πραγματικά απόλαυσαν τον αγώνα και την ατμόσφαιρα του γηπέδου και στο τέλος μαζί με τον Κώστα Αγγελίδη πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ επί της Βίντι…

Γουρλίδες οι «λατίνοι» της Ένωσης που ξεκίνησαν με… γκολ από τα αποδυτήρια την φετινή χρονιά και άπαντες στην ΑΕΚ ελπίζουν οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στο τμήμα βόλεϊ που φέτος δείχνει έτοιμο να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στον κόσμο…