Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Γράφουν ιστορία» Φοίνικας Σύρου – Φίλιππος Βέροιας στην Ερμούπολη (livestreaming)

«Γράφουν ιστορία» Φοίνικας Σύρου – Φίλιππος Βέροιας στην Ερμούπολη (livestreaming)

Ιστορικό χαρακτήρα έχει το σημερινό α’ φιλικό της Ερμούπολης (“ΔΑΚ Δ. Βικέλας” 19.00, llivestreaming) μεταξύ του γηπεδούχου Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ  και του Φίλιππου Βέροιας, καθώς οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά. Την Κυριακή στις 19.00 το β’ ματς.

Η νεοφώτιστη ομάδα που πρόσφατα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τεστ για τον κορονοϊό, του οπoίου όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, έπειτα από την πρώτη φετινή νικηφόρα φιλική αναμέτρηση με την νεανική ομάδα του Ηρακλή, δοκιμάζεται κόντρα στους πανίσχυρους “Πειρατές”, που απέναντι στους “ερυθρόλευκους της Βέροιας κάνουν πρεμιέρα των φιλικών προετοιμασίας, ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague 2020-2021.

filippos_veroias_syros

Στη διάθεση του τεχνικού των φιλοξενούμενων θα βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς πρώην Βραζιλιάνος ακραίος του Ηρακλή, Εντουάρντο Στουντζίνσκι, που  χθες, ανήμερα των 26ων γενεθλίων του στην Σύρο, ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας.

Στο α’ από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά του σαββατοκύριακου, οι δύο τεχνικοί αναμένεται στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα, κάτι που θα τους βοηθήσει να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

proponisi_filippos_bikelas

Το ματς, προσφορά της διοίκησης των γηπεδούχων στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα του βόλεϊ, θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα του Φοίνικα Σύρου ONEX στο link https://www.youtube.com/watch?v=01uaagFLbYI

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας 

“Οι ιστορικές στιγμές για το τμήμα βόλεϊ του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας συνεχίζονται…

Στο ΔΑΚ της Σύρου «Δ. Βικέλας» η ομάδα μας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά από την ίδρυσή της, το Σάββατο στις 19.00 τον πανίσχυρο Φοίνικα Σύρου, στο πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας στην κοσμοπολίτικη Ερμούπολη.

Τον αγώνα, προσφορά της διοίκησης των γηπεδούχων στους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα του βόλεϊ. έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα του Φοίνικα Σύρου ONEX στο link https://www.youtube.com/watch?v=01uaagFLbYI

Η αποστολή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, που από το βράδυ της Παρασκευής κατέλυσε στο 4άστερα ξενοδοχείο του Γαλλησσά, «Dolphin Bay», έτυχε θερμής υποδοχής στο λιμάνι της Σύρου, από αντιπροσωπεία του Φοίνικα Σύρου ONEX, αποτελούμενη από τον team manager, Μανώλη Βαμβακούση και τον Υπεύθυνο Τύπου και Επικοινωνίας του συλλόγου, Μάκη Πρίντεζη.
Από χθες εξάλλου στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας μας, Σωκράτη Τζιουμάκα τέθηκε και ο 26χρονος άρτι αφιχθείς, Βραζιλιάνος ακραίος, Εduardo Studzinski. Ο «Composto», όπως είναι το παρατσούκλι του νεοπαοκτηθέντα παίκτη, χθες είχε γενέθλια, τα οποία γιόρτασε μαζί με την υπόλοιπη «οικογένεια» του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, με τις καλύτερες ευχές και μία τούρτα-έκπληξη.

eduardo_tourta

Tο πρωί του Σαββάτου η ομάδα μας πραγματοποίησε μία πρώτη προπόνηση-ξεμούδιασμα στο «Δ. Βικέλας», όπου απόψε και αύριο στις 19.00 θα τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στους ενισχυμένους «Πειρατές» του Γιάννη Ορφανού, που δίκαια θεωρούνται φέτος εκ των φαβορί για τίτλο.

filippos_iatrikes_test

Τις προηγούμενες μέρες αθλητές, τεχνικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αλλά και σε τεστ για κορωνοϊό.
Στο ιδιωτικό εργαστήριο της Βέροιας, «Ανάλυση Ιατρική Α.Ε.», που πρόσφατα βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Οι Ήρωες του COVID-19 στη Βόρεια Ελλάδα», όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν από την μικροβιολόγο, Χαρά Κοντού σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού, με ΟΛΑ τα αποτελέσματα να βγαίνουν ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

covid test_filippos

Παράλληλα στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας τα μέλη της ομάδας μας πέρασαν και από μία σειρά διαγνωστικών εξετάσεων (γενικές αίματος-ούρων, καρδιολογικές), τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι άπαντες «χαίρουν άκρας υγείας» και είναι πανέτοιμοι να «ριχθούν» στην ιστορική μάχη για διάκριση στη Volley League 2020-2021″.