Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Grass Volley στον Άρδα από Άθλο Ορεστιάδας

ardas_festival

Η αντίστροφη μέτρηση για το Φεστιβάλ του Άρδα στον Έβρο ξεκίνησε και ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την διεξαγωγή αγώνων grass volley, Smash volley και Balloon Volley στην όχθη του ποταμού…

Το Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού στην Ορεστιάδα και οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις του 5ήμερου (25-29 Ιουλίου) έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Εκτός από τους αγώνες Beach Volley που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις νησίδες του ποταμού και αποτελούν τους τελικούς των North Series,   ο Άθλος ανακοίνωσε μια ακόμη παράλληλη εκδήλωση στις μουσικές βραδιές…

Από την Πέμπτη έως την Κυριακή οι «βυσσινί» του Έβρου θα διοργανώσουν αγώνες grass volley, Smash Volley, αλλά και balloon volley για μικρά παιδιά…

Αγώνες που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στο Φεστιβάλ προσελκύοντας αρκετούς μικρούς αθλητές και παιδιά που θα συνδυάσουν αγώνες και διασκέδαση.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Την συμμετοχή του στις δράσεις του φεστιβάλ Άρδας 2018 δήλωσε ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Ορεστιάδας με τις παρακάτω επιμέρους δράσεις για παιδιά από την ηλικία των 5 ετών με σκοπό μέσα από το παιχνίδι και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας να μυηθούν οι συμμετέχοντες στο άθλημα του βόλεϊ .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 26/7

BALLOΟN VOLLEYBALL παιχνίδια για εκμάθηση μίνι βόλεϊ  με μπαλόνια για αγόρια και κορίτσια από 5 έως 7 ετών.(18:00-20:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/7

SMASH VOLLEYBALL καρφώματα σε χαμηλό φιλέ για  αγόρια και κορίτσια από 8 έως 11 ετών. (18:00-20:00)

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/7

GRASS VOLLEYBALL βόλεϊ 4 Χ 4 σε γήπεδο 6 Χ 6 σε γρασίδι για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 11 ετών. (18:00-20:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/7

GRASS VOLLEYBALL βόλεϊ 4 Χ 4 σε γήπεδο 6 Χ 6 σε γρασίδι  για αγόρια και κορίτσια από 8 έως 11 ετών. (18:00-20:00)

Για τις δραστηριότητες  balloon volley και smash volley μπορείτε να πάρετε μέρος δηλώνοντας συμμετοχή την ίδια μέρα απ ευθείας στον χώρο που θα στηθεί το γήπεδο.

Οι αγώνες του grassvolley γίνονται σε γρασίδι σε γήπεδο διαστάσεων 6 Χ 6 από 8 αθλητές/αθλήτριες (4 εναντίον 4).

Δημιουργήστε την δική σας ομάδα δίνοντας της όποιο όνομα επιθυμείτε. Για το grass volley μπορείτε να εγγραφείτε στο περίπτερο του Άθλου Ορεστιάδας στον Άρδα από την Τετάρτη 25/7 έως την Παρασκευή 29/7.

Τηλέφωνα πληροφοριών

Τεμελούδης Κων/νος προπονητής τηλ. 6947123606, Λαχτάρας Γεώργιος προπονητής τηλ 6989901794 και Καρράς Ιωάννης έφορος τηλ.

Website : athlos.club | e-mail : athlosorestias@gmail.com

Σας περιμένουμε για να μυηθείτε παίζοντας και διασκεδάζοντας στον όμορφο κόσμο του βόλεϊ.

Εκ του Άθλου Ορεστιάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ