Α1 ΑΝΔΡΩΝ

ΓΣ Ηρακλής : «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

ΓΣ Ηρακλής : «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

Σκληρή και με αιχμές κατά του Σάκη Ψάρρα ήταν η απάντηση του ΓΣ Ηρακλής με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ. Στην ανακοίνωσή η διοίκηση των «κυανολεύκων» με αφορμή το θέμα της συγχώνευσης της αναφέρει τα… «δεδικασμένα» της Παναχαϊκής και ΜΕΝΤ, ενώ στο τέλος καλεί τον ΠΑΣΑΠ να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα παικτών που χρωστά η ομάδα δηλώνοντας έτοιμη να καταθέσει στοιχεία με ιδιωτικά συμφωνητικά…

Άμεση ήταν η απάντηση του Ηρακλή στα όσα ανακοίνωσε ο ΠΑΣΑΠ στην ανακοίνωσή του, με τον «Γηραιό» να περνά στην αντεπίθεση.

Στην ανακοίνωση-απάντησή τους οι «κυανόλευκοι» αφού ζητούν από τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ να μιλά με σεβασμό στον Ηρακλή, ενώ στο θέμα της συγχώνευσης αντιπαραθέτουν τα θέματα της Παναχαϊκής το 2013 και της ΜΕΝΤ το 2015.

Ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ανακοίνωσης είναι στο τέλος όπου ο ΓΣ Ηρακλής καλεί τον ΠΑΣΑΠ να δημοσιοποιήσει λίστα με αθλητές που τους οφείλει η ομάδα, προκειμένου να δημοσιοποιήσει και ο ίδιος περισσότερα οικονομικά στοιχεία για 27 ιδιωτικά συμφωνητικά Ελλήνων αθλητών.

Μάλιστα οι ίδιοι οι «κυανόλευκοι» αφήνουν υπονοούμενα ακόμη και για φοροδιαφυγή των 27 αθλητών αφού τονίζουν πως αν δοθούν τα ονόματα, τότε θα σταλούν για διασταύρωση στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους τα στοιχεία με τα ιδιωτικά συμφωνητικά που έχει στην κατοχή του.

Η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλής

«Προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Ψάρρα Αθανάσιο

Μετά λύπης μας διαβάσαμε στο διαδίκτυο κείμενο το οποίο προσυπογράφετε και το οποίο κοινοποιείται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, στον πρόεδρο της ΕΕΑ, στην ΕΟΠΕ και στην ΕΣΑΠ και μέσω αυτού ισχυρίζεστε ότι η συγχώνευση του Ηρακλή είναι παράνομη, γιατί πραγματοποιήθηκε με ανενεργό σωματείο.

Αλήθεια κύριε Ψάρρα γιατί δεν αντιδράσατε με τον ίδιο ζήλο στη συγχώνευση της ΜΕΝΤ; Ήταν ενεργό σωματείο η Ένωση Τούμπας με την οποία συγχωνεύτηκε η ΜΕΝΤ και σε ποιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε;

Αλήθεια θα μας απαντήσετε αν το σωματείο με το οποίο συγχωνεύτηκε η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 ήταν ενεργό;

Γιατί, από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ομάδα με την οποία συγχωνεύτηκε δεν είχε καν τμήμα ανδρών!

Άρα μας λέτε ότι, κατά την άποψη σας πάντα, οι συγχωνεύσεις των δύο προαναφερθέντων σωματείων είναι παράνομες και ότι οι φορείς στους οποίους κοινοποιήσατε το έγγραφο σας, παρανόμησαν τα τελευταία δύο χρόνια για να αγωνιστούν αυτές οι δύο ομάδες.

Η συγχώνευση του Ηρακλή κύριε Ψάρρα είναι νομιμότατη, όπως ήταν και της Παναχαϊκής και της ΜΕΝΤ, γιατί δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό.

Είστε πολύ λίγος κύριε Ψάρρα για να αποκαλέσετε μόρφωμα τον Αυτοκράτορα του ελληνικού βόλεϊ.

Ευτυχώς για εμάς δεν φορέσατε ποτέ την φανέλα μας, αν και παρακαλούσατε για πολλά χρόνια.

Επειδή μιλάτε για εξυγίανση, εάν και εφόσον μπείτε στον κόπο να μας δώσετε απαντήσεις στα ερωτήματα που σας θέσαμε, θα θέλαμε να γνωστοποιήσετε στο πανελλήνιο ποιοι είναι οι παίκτες που τους οφείλει ο Ηρακλής (ονοματεπώνυμο και ακριβές ποσό), για να δώσουμε κι εμείς στους αρμόδιους φορείς, στους οποίους στείλατε το έγγραφο σας, αλλά και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, 27 συμβόλαια-ιδιωτικά συμφωνητικά-Ελλήνων παικτών που αγωνίστηκαν στον Ηρακλή στην πενταετία 2008-2013.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου στους οποίους αναφέρεστε. Εσείς είστε;»