ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

H Dream Team των Ακαδημιών στον Άθλο Ορεστιάδας

H Dream Team των Ακαδημιών στον Άθλο Ορεστιάδας

Έχοντας στελεχώσει τις Ακαδημίες του με μια πλειάδα κορυφαίων προπονητών που διαθέτουν πολυετή εμπειρία, αλλά και… πολλά χιλιόμετρα στο άθλημα, ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκίνησε τις φετινές εγγραφές στα τμήματα υποδομών, φιλοδοξόντας να δημιουργήσει τις επόμενες γενιές αθλητών που θα στελεχώσουν τους “βυσσινί” αλλά και τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα. 

Μπάμπης Σταματόπουλος, Ηλίας Γραμματικόπουλος, Κώστας Ντινούδης, Ανδρέας Κιουτσούκης, Κωνσταντίνος Τεμελούδης, Μαρία Ξανθοπούλου και Ηλιάνα Σαρδανίδου αποτελούν την φετινή προπονητική dream team του Άθλου Ορεστιάδας και παράλληλα εγγύηση για τις καλύτερες συνθήκες που μπορεί να βρει ενα νέο παιδί προκειμενου να μάθει τα μυστικά του αθλήματος και να γνωρίσει το βόλεϊ. 

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Ξεκίνησαν και  φέτος οι εγγραφές στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας. Με ένα επιτελείο προπονητών  όπως ο Σταματόπουλος Μπάμπης, Τεμελούδης Κων/νος, Σαρδανίδου Ηλιάνα, Ξανθοπούλου Μαρία οι  οποίοι συνεργάζονται  ήδη με τον σύλλογο και με την προσθήκη φέτος του καταξιωμένου ως αθλητή αλλά και προπονητή ακαδημιών Γραμματικόπουλου Ηλία ο οποίος και ήρθε από τον Α.Ο.Ορεστιάδας όπως επίσης και ο προπονητής Κιουτσιούκης Ανδρέας ο οποίος επίσης ήρθε  από τον Α.Ο.Ορεστιάδας και τον προπονητή και παλιό αθλητή Ντινούδη Κων/νο ο οποιος και ήταν ο πρώτος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας κατά την ίδρυση του συλλόγου, ο Άθλος Ορεστιάδας αποκτά μια άλλη δυναμική στο αναπτυξιακό κομμάτι στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ από τις 18:00 έως τις 20:00. Εκεί βρίσκονται άνθρωποι του συλλόγου για να σας δώσουν πληροφορίες και να κάνετε την εγγραφή σας.

Με κάθε εγγραφή δώρο ένα t-shirt του Άθλου Ορεστιάδας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται  στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» και στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο Βύσσας.

Το σύνθημα μας είναι ΠΑΙΖΩ & ΜΑΘΑΊΝΩ ΒΟΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

Τα τμήματα μας ξεκινάνε για αγόρια και κορίτσια από 4 ετών έως και 17 ετών.

Σας περιμένουμε για ενημέρωση και πληροφορίες στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας.

athlos_academy_1