BETOSFAIRA

H ειδησεογραφία βγάζει σημείο

H ειδησεογραφία βγάζει σημείο

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Καλή χρονιά και ευτυχισμένο να είναι το νέο έτος. Θα κάνουμε ποδαρικό στη στήλη για το 2016 με ένα παιχνίδι από την Α 1 γυναικών στην Ελλάδα, καθώς η ειδησεογραφία βγάζει σημείο.

Μαρκόπουλο-Πανναξιακός

Στα Μεσόγεια το Μαρκοπούλο αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει στην σύνθεση της δύο νέα πρόσωπα στην σύνθεση την Μαρσέλα Σαΐνι (πασαδόρος από την Κροατία, η οποία πήρε τη θέση της Άσλεϊ Βάσκεζ), Κριστλ Εσντέλ (διαγώνια από το Τρίνινταντ).

Αυτές οι δύο προσθήκες αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα του Μαρκόπουλου.Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι είναι και οι δύο καλές παίκτριες και είναι σε καλή κατάσταση.

Από την άλλη μεριά ο Πανναξιακός θα αγωνιστεί χωρίς την κεντρικό της ομάδας την Μεταξά και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή της βασικής πασαδόρου Εμιλία Μιλοβάνοβιτς.Με αυτά τα δεδομένα της αναμέτρησης θεωρώ πολύ μεγάλη την απόδοση για την ομάδα του Μαρκόπουλου και το 3,75 στον άσσο είναι ελκυστικό.

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.