BEACH VOLLEY

H «TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA» τίμησε το Στέλιο Καζάζη

H «TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA» τίμησε το Στέλιο Καζάζη
 Η TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA έκοψε την πρώτη της Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια όμορφη και συνάμα συγκινητική τελετή, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκε ο Θρύλος του Ελληνικού Βόλει και Μπιτς Βόλει Στέλιος Καζάζης.
Κι όταν ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης βραβεύει τον Στέλιο Καζάζη, όταν αυτό αποτυπώνεται στο φακό τότε τα λόγια για τις δυο ξεχωριστές μορφές του ελληνικού βόλεϊ είναι περιττά!
kazazis_triantafyllidis1
Ο Στέλιος Καζάζης στην εξαιρετική ολιγόλεπτη ομιλία του μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού και τι σημαίνει η έννοια Πρωταθλητισμός ενώ μνημόνευσε ωραίες αθλητικές στιγμές του παρελθόντος.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού Γιάννης Φάκας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν υπήρχαν αυτές οι σύγχρονες εγκαταστάσεις νωρίτερα θα είχαμε ήδη Ολυμπιονίκες στο Μπιτς Βόλει και ευχήθηκε αυτό να γίνει στο άμεσο μέλλον.
Η εκδήλωσε έγινε κατά τη διάρκεια του Bagie Beach Arena tour και οι χορηγοί του τουρνουά Νώντας και Ευτύχης Κόκκαλης δώρισαν στο Στέλιο Καζάζη και Μιχάλη Τριανταφυλλίδη τη συλλεκτική αγωνιστική φανέλλα με τυπωμένα τα ονόματα τους.
Στους τέσσερις τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας δόθηκε δώρο από μία επαγγελματική μπάλα του Μπιτς Βόλει.
Επίσης βραβεύθηκε ο Πέτρος Φούτσης ως Best of the BEACH ARENA για τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2018.
Δείτε το βίντεο: