BEACH VOLLEY

Head to Head Beach Volleyball Tournament

Head to Head Beach Volleyball Tournament

Το πρώτο τουρνουά Beach volley head to head μεταξύ του Ολυμπιακού και του IBeach volley Club του Κώστα Ταμπουρατζή θα φιλοξενηθεί στις 4 και 5 Μαρτίου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Παπάγου.

Οι αγωνιστικές δραστηριότητες στο Beach Volley συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με τον καιρό πλέον να είναι σύμμαχος στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών…

Η συνεργασία της σχολής Ibeach volley Club που δημιούργησε ο Κώστας Ταμπουρατζής με το τμήμα Beach volley του Ολυμπιακού έφερε ήδη και το πρώτο επίσημο τουρνουά…

Συγκεκριμένα στις 4 και 5 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Παπάγου, Ολυμπιακός και Ibeach volley Club θα κοντραριστούν στο 1ο Τουρνουά Beach volley head to head με την συμμετοχή μικρών αθλητών και αθλητριών να είναι ελεύθερη, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν παιδιά των Ακαδημιών του.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά σε 3 κατηγορίες Bronze, Silver και Gold, ενώ η κατηγορία Bronze θα προκρίνει ομάδες στο SIlver (ενιαίο). Οι κατηγορίες Silver και Gold θα αναδείξουν τους δικούς τους νικητές.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί τουρνουά ανδρών και γυναικών Silver & Gold, σε ξεχωριστές κατηγορίες. Η ιδιαιτερότητα του τουρνουά, είναι πως στο head to head το coaching θα επιτρέπεται. Όσο για τους προπονητές και το coaching θα παρέχετε σε όσους το επιθυμούν από τον Ολυμπιακό αλλά και από το IBeach Volleyball Club.