A2

Η ΑΕΚ… επιστρέφει (foto)

Η ΑΕΚ… επιστρέφει (foto)

Έχοντας μοναδικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση και την Α1 η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την επίσημη παρουσίαση της φετινής της ομάδας και από Δευτέρα ξεκινά προετοιμασία για την συμμετοχή της στην Pre League.

Σε μια… άκρος «οικογενειακή» και «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσίασε την φετινή ομάδα γυναικών και έστειλε μήνυμα επιστροφής από το Π.Π.ΙΕ.Δ της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, μέλη του ΔΣ και αρκετοί φίλοι της ομάδας, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σαμαράς να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς τονίζοντας πως υπήρξε στην ίδια θέση και πριν 9 χρόνια.

Ο Γιώργος Σαμαράς αναφερόμενος στο μέλλον τόνισε πως με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Pre League ανοίγει ένας νέος κύκλος της ΑΕΚ με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Α1…

Για την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία αναφέρθηκε και ο Έφορος του τμήματος Νίκος Παναγιωτίδης που καλωσόρισε τις νέες και παλιές αθλήτριες του συλλόγου και της ευχήθηκε καλή χρονιά υπογραμμίζοντας τον ρόλο των ακαδημιών καθώς φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των «κιτρινόμαυρων» προωθήθηκαν έξι αθλήτριες στην πρώτη ομάδα.

Μοναδική απούσα αλλά απόλυτα δικαιολογημένη από τις αθλήτριες ήταν η Φωτεινή Μπίσκου που πριν λίγες ημέρες έχασε τον πατέρα της.

FOTO 

aek-paroysiasi-vasikh-2017 aek-paroysiasi-2-2017 aek-paroysiasi-4-2017 aek-paroysiasi-3-2017

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...