ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η αρχή έγινε από την ΑΕΚ

Η αρχή έγινε από την ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιανουαρίου το 1ο Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης (1th Αwareness Workshop) στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου προγράμματος «Dual Career» του ΠΑ.Σ.Α.Π για τη σεζόν 2015-2016 σε συνεργασία με τους ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας του Career Design.

Στο εν λόγω πρόγραμμα, όπου συμμετέχουν πιλοτικά οι ομάδες ανδρών-γυναικών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και οι αντίστοιχες Εθνικές μας ομάδες, η αρχή έγινε από τη γυναικεία ομάδα της «Ένωσης».

pasap2

Οι «κιτρινόμαυρες» για περισσότερο από μία ώρα συμμετείχαν ενεργά στο Εργαστήριο και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση της ειδικής συμβούλου του «Career Design», Επικοινωνιολόγου-Συμβούλου Σταδιοδρομίας, Μαρίας Γεωργαλά, που είχε ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει τις αθλήτριες να ενεργοποιηθούν, ώστε παράλληλα με τις αθλητικές τους δραστηριότητες να προετοιμάσουν και να αναπτύξουν την μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Για τις θετικές εντυπώσεις και την αναγκαιότητα του προγράμματος, το οποίο προέτρεψε να παρακολουθήσουν κι άλλες αθλήτριες, μίλησε στο www.pasap.eu η 23χρονη πασαδόρος της ΑΕΚ, Μαρίνα Τσοχατζή: «Το Awareness workshop του ΠΑ.Σ.Α.Π είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σε βοηθήσει να προσανατολιστείς για το τι θα ήθελες να ακολουθήσεις στο μέλλον. Να σου δώσει κάποια ερεθίσματα για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να σε “προβληματίσει” για το τι πραγματικά είναι αυτό που θέλεις να κανείς στη ζωή σου, όσον αφορά στον επαγγελματικό τομέα. Η κυρία Γεωργαλά, αν και είχε ελάχιστο χρόνο να μας μιλήσει για τον επαγγελματικό προσανατολισμό μας έδωσε τα σωστά ερεθίσματα να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε για το μέλλον μας.

pasap1

Πιστεύω ότι θα ήταν καλό όλες οι ομάδες να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Έχει να μας προσφέρει πολλά θετικά πράγματα και ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π. κύριο Μηνούδη και το ΔΣ του Συνδέσμου μαζί με την κυρία Γεωργαλά για την σημερινή ενημέρωση και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί» επεσήμανε μετά την πρώτη της εμπειρία η άσος της «Ένωσης» που ευχαρίστησε τον ΠΑ.Σ.Α.Π. για την ευκαιρία που της έδωσε .

Πέρα όμως από τη συμμετοχή στο 1ο Εργαστήριο Ευαισθητοποίησης (Αwareness Workshop) ο ΠΑ.Σ.Α.Π. σε συνεργασία με το «Career Design» παρέχει τη δυνατότητα σε όσες αθλήτριες/αθλητές επιθυμούν, να προβούν και σε εξατομικευμένη συμβουλευτική.

Ο Συνδεσμος των αθλητών-αθλητριών, παράλληλα με την διεξαγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος, βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγών, ώστε να μπορέσει στο μέλλον να υποστηρίξει πληρέστερα το πρόγραμμα και να το εξελίξει.