A2

Η Χαρά…των Αμαζόνων!

Η Χαρά…των Αμαζόνων!

Σπουδαία νίκη με 3-0 κόντρα στην ΕΑΠ πέτυχαν οι Αμαζόνες στο ουδέτερο γήπεδο του Ζηρίνειου για την 6η αγωνιστική του Α1 υποομίλου και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτριες του Σπύρου Νικολάκη ήταν φανερά καλύτερες από την ομάδα της Πάτρας ενώ είχαν σε καταπληκτική βραδιά τη Χαρά Μπιτσάκου. Η ακραία του συλλόγου της Νέας Ερυθραίας, ήταν καταλυτική στο δεύτερο σετ  από τη γραμμή του σέρβις ενώ με το πάθος της βοήθησε τα μέγιστα, ώστε οι νεοφώτιστες στην Α2 να βρουν λύσεις στην επίθεση και να πάρουν τη νίκη που ήθελαν.  Άξιες συμπαραστάτριες η Γρίσπου που κυριάρχησε στο μπλοκ αλλά και η Πολίτη που τελείωσε πολλές καθοριστικές φάσεις.

Στο πρώτο σετ οι Αμαζόνες με αιχμή την Αυγοκλούρη προηγήθηκαν με 20-15, ξέφυγαν με 24-17 με τη Γρίσπου και 25-17 με καρφί της αρχηγού των Αμαζόνων.

Στο δεύτερο η ΕΑΠ πήρε προβάδισμα με 8-13, εκεί ο Νικολάκης έριξε στον αγώνα τη Μπιτσάκου η οποία «βομβάρδισε» από το σέρβις, την υποδοχή του Πατρινού συλλόγου και εκτόξευσε το σκορ στο 16-14. Οι γηπεδούχες στη συνέχεια ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με δύο σερί πόντους της Γρίσπου, αύξησαν τη διαφορά στο 21-17 ενώ η Μερσιάδου με δύο άσους διαμόρφωσε το 25-20 και έκανε το 2-0.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 16-14. Στη συνέχεια οι Αμαζόνες με την Πολίτη αλλά και τα λάθη της ΕΑΠ, έφτασαν το σκορ στο 22-18.  Με ξέσπασμα του «πύργου» των Αμαζόνων, Γρίσπου, οι οποία πήρε τρεις σερί πόντους, οι τυπικά γηπεδούχες, πήραν το σετ με 25-18 και σφράγισαν το τελικό 3-0.

Τα σετ : 25-17, 25-20, 25-18

Αμαζόνες (Νικολάκης): Παναγοπούλου, Πολίτη, Αυγοκλούρη, Παπαδέδε, Μεντζελοπούλου, Πατραμάνη (λ) Γρίσπου, Μερσιάδου, Μπιτσάκου, Σταγιά, Νικολάου (λ)

ΕΑΠ: (Φαλιέρος):  Μποτσάκη, Σαρδελή, Τσακούμη, Πελεκούδα, Θεοδωρόπουλου, Δουραμάνη,  Ζήκου(λ) Στούκη

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...