CHAMPIONS LEAGUE

Οι Έλληνες του Final 4 (vd)

Οι Έλληνες του Final 4 (vd)

Με δικούς του ανθρώπους πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση της Τρεντίνο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Δημήτρης Τζούριτς καθώς τα πρώτα συγχαρητήρια τα δέχθηκε από τον λίμπερο του ΑΟΟ Δημήτρη Κωνσταντινίδη που παρακολούθησε τους ημιτελικούς της Κρακοβίας από την εξέδρα των «τιφόζι» του Τρέντο.

Την δική του ξεχωριστή εξέδρα είχε στην Κρακοβία και την ΤAURON ARENA ο Δημήτρης Τζούριτς.

Στην εξέδρα του εντυπωσιακού και τεράστιου Tauron Arena μεταξύ των «τιφόζι» της Τρεντίνο ήταν και ο λίμπερο του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τον πατέρα του Γιώργο και άλλους 2 Ορεστιαδίτες φίλους τους που παρακολούθησαν τους ημιτελικούς.

Ο διαγώνιος της Εθνικής μας ομάδας και της Τρεντίνο με το 3-0 επί της Λούμπε Τσιβιτανόβα εξασφάλισε την παρουσία της σε έναν ακόμη τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ και την πανηγύρισε μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Τζούριτς πήγε στην εξέδρα της Τρέντο και δέχθηκε τα συγχαρητήριαίρια των φίλων της ομάδας αλλά και των φίλων του από την Ορεστιάδα, βγάζοντας μάλιστα και την αναμνηστική φωτογραφία ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Κυριακή με την κούπα αυτή τη φορά στα χέρια…