Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η σειρά στο… ηφαίστειο!

Η σειρά στο… ηφαίστειο!

Η δεύτερη αναμέτρηση της τελικής σειράς του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μεταφέρεται στη Σαντορίνη με τον Α.Ο Θήρας να υποδέχεται αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό (18/4, 17.30, Διαιτητές: ΜΟΥΛΑ Λ.-ΜΑΛΦΑΣ) στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ της Σαντορίνης σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα το προβάδισμα στις νίκες με 1-0 και ψάχνει ακόμα δυο θετικά αποτελέσματα για να στεφθεί πρωταθλητής ενώ από την άλλη η μαχητική Θήρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ισοφαρίσει σε 1-1 στην τελική σειρά.

Η λίμπερο της ομάδας της Σαντορίνης, Μαριαλένα Αρτακιανού δήλωσε: «Είναι η δεύτερη μεταξύ μας αναμέτρηση στην τελική φάση και σίγουρα θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου με τη βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να σταθούμε ανταγωνιστικά και να προσπαθήσουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου αλλά και εμείς από τη μεριά μας έχουμε δείξει ότι μέσα στην έδρα μας έχουμε φέρει σπουδαία αποτελέσματα και έχουμε δυσκολέψει όλους τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το απολαύσει τόσο ο κόσμος που θα μας στηρίξει για ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας αλλά και όλοι οι φίλοι του βόλεϊ που θα το παρακολουθήσουν από την κρατική τηλεόραση».

Από την άλλη μεριά, η λίμπερο του Ολυμπιακού, Αρέτα Κονόμι μιλώντας στην επίσημη σελίδα των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Τελειώσαμε νικηφόρα το πρώτο παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το ίδιο και στο δεύτερο. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, το καταλάβαμε αυτό και όταν παίξαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε συγκεντρωμένα και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να φέρουμε τη σειρά στο Ρέντη και να πάρουμε στην έδρα μας το πρωτάθλημα».