A2

Ηχεί… Σιρί(νι)να στον Κορυδαλλό!

Ηχεί… Σιρί(νι)να στον Κορυδαλλό!

“Προχωρημένο” μπορεί να θεωρηθεί το… φλερτ της Άρτεμις με την όμορφη Καλαματιανή κεντρική του Πανιωνίου, που βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Η 22χρονη ταλαντούχα κεντρική, Αναστασία Σιρίνινα, που γεννήθηκε στο ρωσικό Σάρατοφ, αλλά ήρθε σε μικρή ηλικία με την οικογένειά της στην Καλαμάτα, μετά το Μαρκόπουλο, το Μεσσηνιακό και την ομάδα της Ν. Σμύρνης, όπου αγωνίστηκε ως δανεική από το σύλλογο της Καλαμάτας, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

sirinina 2

Ηδη λοιπόν, παρά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η “Ένωση” βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την νεοφώτιστη ομάδα του Γιώργου Σαραντέα, που μετά και το “κλείσιμο” της πολυνίκη νταμπλούχου του Ολυμπιακού, Αρετής Τέζα φαίνεται με οργανωμένες και μελετημένες κινήσεις να “χτίζει” ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με στόχο μια καλή πορεία στην Α2 Γυναικών.

sirinina

Μένει πλέον να δούμε αν το προς στιγμήν “φλερτ” της με την Αρτεμις Κορυδαλλού θα καταλήξει σε έναν… ευτυχή γάμο των δύο πλευρών, επιβεβαιώνοντας ένα ακόμη δημοσίευμα του Volleyplanet.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...