DARK ROOM

Είδαν τον εαυτό τους να «καρφώνουν» σε πορνογραφικό site!

Είδαν τον εαυτό τους να «καρφώνουν» σε πορνογραφικό site!

Οι αθλήτριες της γερμανικής Στουτγκάρδης έγιναν, εν αγνοία τους, πρωταγωνίστριες σε σεξουαλικό σκάνδαλο…

Μία απίστευτη ιστορία εδώ και ένα μήνα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα του Έλληνα τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου. Φωτογραφίες  των αθλητριών της Allianz ΜTV, σε προσπάθειες που καρφώνουν, αλλά και υποδέχονται την μπάλα και έχουν ληφθεί με τηλεφακό από την κερκίδα εν ώρα αγώνων, “φιγουράριζαν” εδώ και αρκετό καιρό σε πορνογραφικές ιστοσελίδες της Γερμανίας.

Το γεγονός αυτό, που αποκάλυψε η “Bild” έχει εξοργίσει τόσο τους ανθρώπους της ομάδας, όσο και τους φίλους της στη Στουτγκάρδης. “Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί προφανώς από θεατή, ο οποίος είχε στην κατοχή του φωτογραφικό φακό μεγάλης εστιάσης και έχουν αναρτηθεί σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έναν άνθρωπο άρρωστο” τόνισε ο μάνατζερ της Allianz MTV, Δρ Κάρστεν Έβαλντ έπου σε συννενόηση με τη διοίκηση της φετινής κατόχου του γερμναικού Supercup έχει καταθέσει “μήνυση κατ’ αγνώστου”.


Ωστόσο, μια τοπική ένωση για την προστασία της ψηφιακής ταυτότητας που ονομάζεται “WakeUpInternet e.V.” φαίνεται πως έχει πάει ένα βήμα παραπέρα την υπόθεση και έχουν στην κατοχή τους μια εικόνα του δράστη.

Σε σημείωμα προς τη γερμανική εφημερίδα Bild, η ομάδα είπε: “Με βάση τις έρευνές μας, έχουμε καταφέρει να βρούμε μια φωτογραφία του δράστη, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την ταυτότητα αυτού του ανθρώπου.

Ήδη λοιπόν η φωτογραφία του ανθρώπου έχει δοθεί στις αστυνομικές αρχές, που ίσως και με λίγη τύχη να προχωρήσουν σύντομα στη σύλληψή του. Μέχρι τότε πάντως η διοίκηση της γερμανικής ομάδας έχει απαγορέψει την είσοδο στο γήπεδο οποιουδήποτε θεατή με επαγγελαμτική κάμερα, χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια ή διαπίστευση.

Source: Bild.de