A2

Ικανοποιημένοι απο την άνοδο Λάϊος και Γκολίτσης

Ικανοποιημένοι απο την άνοδο Λάϊος και Γκολίτσης

Οι δυο «αρχιτέκτονες» της ανόδου, της  ΑΠΣ Κύζικου Νέας Περάμου και του Ηρακλή Χαλκίδας,  Γιάννης Λάϊος και Σπύρος Γκολίτσης,  μίλησαν αντίστοιχα για την  μεγάλη επιτυχία τους  να βρεθούν στα σαλόνια της  Volleyleague για πρωτη φορά αλλά και  στον σχεδιασμό της  επόμενης μέρας.

 Λάιος: «Να ενισχυθεί και να παραμείνει στην Α1»

Ο προπονητής της Κύζικου, Γιάννης Λαϊος, ανέφερε αρχικά: «Δεν ήμασταν το φαβορί από την αρχή. Υπήρχαν τουλάχιστον τέσσερις δυνατές ομάδες στον όμιλο και κάναμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με την πάροδο του χρόνου παίξαμε καλύτερα από τους άλλους. Κι εμείς περάσαμε δύσκολα. Λίγες φορές βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί. Το θέμα είναι ότι οι παίχτες μπήκαν σε έναν καινούργιο τρόπο του παιχνιδιού που ζήταγα εγώ και στην αρχή φαίνεται λίγο παράξενος. Σήμερα πήρατε μια εικόνα αυτού του παιχνιδιού. Φτάσαμε εδώ αήττητοι και αυτό οφείλεται στο ότι οι παίκτες τηρούν τις οδηγίες που δίνω μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα είναι πολύ καλά δεμένη μεταξύ της.

Οι κόποι τους ανταμείφτηκαν διότι άντεξαν και στις δυσκολίες και σε μια καινούργια τακτική που δεν είχαν ξαναπαίξει. Ήταν μια ομάδα που είναι ωραίο να τη βλέπεις να παίζει». Ενόψει της επόμενης χρονιάς, που θα βρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Ελπίζω του χρόνου η ομάδα να ενισχυθεί και να παραμείνει στην Α1 γιατί παγκοσμίως οι ομάδες που δημιουργούν μια καλή κατηγορία δεν είναι από τις μεγάλες πόλεις. Η Πέραμος ταιριάζει σε αυτή την κατάσταση.

Είναι όλοι οι κάτοικοι ενωμένοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει στην Α1. Πέρσι που συζήτησα με τους διοικούντες μου είπαν ότι τους ενδιαφέρει να παραμείνει η ομάδα για αρκετά χρόνια στη Volley League. Άρα τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να ενεργοποιούν ένα δικό τους σχέδιο με αυτό το σκοπό».

Γκολίτσης: «Ικανοποιημένοι με την άνοδο»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας από τη μεριά του σημείωσε: «Τα δώσαμε όλα τις πρώτες δύο μέρες γιατί θέλαμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο. Πήραμε τους 6 βαθμούς και σήμερα το παιχνίδι ήταν για το γόητρο. Η Κύζικος έδειξε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι είναι καλύτερη ομάδα, δίκαια στέφθηκε πρωταθλήτρια, αλλά και εμείς είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πήραμε την άνοδο» ενώ πρόσθεσε: «Ήμασταν σε ένα δύσκολο όμιλο.

Ο Εθνικός και η ΑΕΚ θα μπορούσαν να είναι σε αυτό το Φάιναλ 4. Εμείς είχαμε μια αποχώρηση αθλητή και έναν τραυματισμό και αναγκαστήκαμε σε κάποιες φάσεις της περιόδου να έχουμε λίγους αθλητές. Το παιδιά όμως δούλεψαν, προσπάθησαν και όταν το κάνει αυτό δικαιώνεσαι».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...