PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ικανοποίηση στο City

Ικανοποίηση στο City

Απόλυτα ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Αιγάλεω είναι η Αγγελική Αντωνιάδου, καθώς στο τουρνουά της ΑΕΚ το City κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στις Μακεδόνες Αξιού και να σταθεί αρκετά ανταγωνιστικό απέναντι στις «κιτρινόμαυρες».

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Αιγάλεω στο τουρνουά που διοργάνωση η ΑΕΚ, με τις «κυανόλευκες» να εμφανίζονται αρκετά μαχητικές και να βγάζουν εκτός τελικού την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Αγγελική Αντωνιάδου είδε τα θετικά κόντρα στις Μακεδόνες Αξιού, αλλά και τα αρνητικά κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ήταν μια ωραία προπόνηση για εμάς. Εχθές (προχθές) είχαμε βρει καλύτερο ρυθμό, σήμερα (εχθές) βγήκε και η κούραση γιατί κάναμε πραγματικά υπέρβαση για να περάσουμε στον τελικό. Τα κορίτσια ήταν κουρασμένα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα. Όταν έκαιγε η μπάλα ήξερε τι να κάνει, εμείς «πελαγώσαμε», το παλέψαμε στο τρίτο σετ όσο μπορούσαμε. Καλή συνέχεια να έχουμε και όλα καλά».

aek_aigaleo_filiko2 aigaleo_aek_time_out

Αναφερόμενη στα μέχρι τώρα συμπεράσματα και τη συνέχεια η τεχνικός του City έδειξε αισιόδοξη λέγοντας «Βλέπω αυτό που θέλω. Προσπαθώ να μοντάρω περισσότερο την ομάδα. Η ομάδα θέλει να μονταριστεί και η μια αθλήτρια να καταλάβει την άλλη. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Πάνω από όλα να υπάρχει υγεία. Επόμενα φιλικά θα είναι στο τουρνουά του Χαλανδρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε την οικοδέσποινα, τις Αμαζόνες και τον Παπάγου. Θα είναι ένα καλό τεστ προετοιμασίας».

Τέλος σχολιάζοντας τα πρώτα φιλικά που ήταν απέναντι σε ομάδες Α1 (Ολυμπιακό, Μαρκόπουλο, Μακεδόνες Αξιού) και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας η Αγγελική Αντωνιάδου τόνισε «Αρχίζουμε πλέον σιγά –σιγά να «σβήνουμε» και να μπαίνουμε σε ελεγχόμενο ρυθμό. Ξεκινήσαμε δυνατά φιλικά. Φάγαμε «ξύλο» όπως λέμε στην προπονητική, ζοριστήκαμε λίγο αλλά αυτό μας κάνει καλό γιατί κάθε φορά προσπαθούμε όλο και περισσότερο. Η ομάδα πρέπει να δει τα δύσκολα γιατί δύσκολα την περιμένουν και θα πρέπει από τώρα να συνηθίζει, να αντέχει κάποιες καταστάσεις και να μάθει να διαχειρίζεται κάποιες έμπειρες αθλήτριες».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...