PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οικονομάκη και Φλιάκου συνεχίζουν στον Πανιώνιο

Οικονομάκη και Φλιάκου συνεχίζουν στον Πανιώνιο

Την επιστροφή της Αγγελικής Οικονομάκη και την ανανέωση της Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε ο Πανιώνιος που συνεχίζει την ενίσχυσή του εν όψει της συμμετοχής του στην Preleague της νέας χρονιάς.

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε η Αγγελική Οικονομάκη καθώς μετά τον δανεισμό της σε Αγία Παρασκευή και Λαμία η 25χρονη διαγώνια θα αγωνίζεται εκ νέου με τα «κυανέρυθρα».

Η νεαρή διαγώνια αναφερόμενη στην επανένταξή της στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην αθλητική μου οικογένεια, τον Πανιώνιο. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα με Υγεία και Επιτυχίες για τον Σύλλογο».

Παράλληλα η διοίκηση του Πανιωνίου προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας της με την 18χρονη διεθνή πασαδόρο Εύη Φλιάκου.

Η Φλιάκου που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου υπογράμμισε «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παραμείνω στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ τον Πανιώνιο για τις ευκαιρίες που μου δίνει. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή της Αγγελικής Οικονομάκη.

Η 25χρονη διαγώνιος επιστρέφει στον Σύλλογό μας μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή και την Λαμία με την μορφή δανεισμού.

Επίσης η Εύη Φλιάκου, η 18χρονη διεθνής πασαδόρος, προερχόμενη από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.

Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. τους εύχεται μία καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...