LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ημι-τελικός «αιωνίων» στο League Cup

Ημι-τελικός «αιωνίων» στο League Cup
Τα κέφια της είχε η κληρωτίδα του Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» καθώς κατά τη διαδικασία της βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Ηρακλής, που το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν στην Λευκωσία το τρόπαιο του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής των καναλιών Novasports «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη Παρουσία του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου, του πασαδόρου του Παναθηναϊκού Θάνου Μαρούλη, του τεχνικού του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Ερνάντο Γκόμεζ και του ομόλογού του στον Ηρακλή, Τάσου Γάτση, ο κ. Ταρνατώρος τράβηξε πρώτος το μπαλάκι του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια δια χειρός του συνεργάτη της εκπομπής, Βασίλη Κουρνέτα προέκυψε το ντέρμπι «αιωνίων» αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Ο τελικός του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 4.600 θεατών «Ελευθερία» της Λευκωσίας.
Το άλλο ζευγάρι που προέκυψε είναι αυτό του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.

Το Final Four του 6ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ, που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου.
26 Ιανουαρίου
Ημιτελικοί
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Ηρακλής
27 Ιανουαρίου
Τελικός