PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Inter-city στην Preleague

Inter-city στην Preleague

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε το Αιγάλεω στο «Στ. Βενέτης» και με το 3-1 επί του Πανιωνίου κατέκτησε τρίποντο κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων του…

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο γεμάτο παλμό και εξαιρετική ατμόσφαιρα το City πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου κατά την 14η αγωνιστική της Pre League και παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας και κυνηγά το κάτι καλύτερο.

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου παρά το κακό ξεκίνημα και το χαμένο πρώτο σετ, φρόντισαν να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με πολύ καλό σερβίς και υποδοχή αλλά και αποτελεσματικές επιθέσεις έφθασαν στο τρίποντο μειώνοντας πλέον την διαφορά τους στους 3 πόντους από τις «κυανέρυθρες».

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πολύ καλό σερβίς έκανε γρήγορα το 2-8 και 7-13, ενώ με μπλοκ της Γκουντιμένκο ανέβασε την διαφορά στους +10 (9-19). Με νέο άσο η Γκουντιμένκο έγραψε το 10-21, το λάθος του Αιγάλεω το 11-24 για να έρθει το μπλοκ στην Χαριτωνίδη να κάνει το 11-25 και το 0-1.

Η εικόνα του αγώνα όμως ήταν διαφορετική καθώς οι γηπεδούχες παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες στα επόμενα σετ. Με την Καββαδία και τον άσο της Καραμούντζου και πόντο της Παναγιωτίδου το City προηγήθηκε 10-5, ενώ με την Κάστανου και την άουτ επίθεση της Μπακοδήμου έγινε το 18-8 για έρθει η ισοφάριση με άσο της Καραμούντζου που έκανε το 25-15.

Στο τρίτο σετ ο Πανιώνιος έκανε το 4-6, όμως η αντίδραση του Αιγάλεω ήταν άμεση κάνοντας το 9-6 και το 10-7.

Εκεί πήγε στην γραμμή του σερβίς η Καραμούντζου όπου με 5 άσους και ένα μπλοκ από την Παναγιωτίδου έφεραν την διαφορά στο 15-7… Με την ψυχολογία και τον ενθουσιασμό της εξέδρας το Αιγάλεω με μπλοκ στην Λαγουδάκη έφθασε στο 18-8, με άσο η Παναγιωτίδου έκανε το 22-11 για να έρθει η Καββαδία με δύο συνεχόμενους πόντους της να κάνει το 25-15 και να δώσει το προβάδισμα με 2-1 στο City.

Στο τέταρτο σετ που ήταν και το πλέον αμφίρροπο και ισοροπημένο του αγώνα το Αιγάλεω με αποτελεσματικές επιθέσεις έφθασε στο 9-5, όμως ο Πανιώνιος με το σερβίς ισοφάρισε σε 9-9 με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το 11-11. Οι γηπεδούχες με τα λάθη των «κυανέρυθρων» έκανε το 13-11 και με την Κάστανου το 14-12, όμως οι «κυανέρυθρες» αντέδρασαν προσπερνώντας με 14-16.

Ένα προβάδισμα που είχαν μέχρι το 17-18, αλλά η Καββαδία με δύο συνεχόμενους πόντους της έκανε το 19-18, αλλά ο Πανιώνιος προσπέρασε εκ νέου στο 20-21 με μπλοκ στην Χαριτωνίδη και με την Μπανίκα στο 21-22.

Η Μανώλικα σε φάση διαρκείας ισοφάρισε σε 22-22 για να έρθει η Κάστανου και η επίθεση στην αντένα της Μπακοδήμου ν κάνει το 24-22 και στο τέλος με νέο λάθος του Πανιωνίου να έρθει το 25-22 και το 3-1.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδου): Κάστανου, Βλάχου, Καββαδία, Καραμούντζου, Παναγιωτίδου, Μανώλικα / Αναστασιάδη (λ), Κουλοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Χαριτωνίδη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ατσιδαύτης): Γκουτιμένκο, Μπανίκα, Μπακοδήμου, Λαγουδάκη, Κωνσταντίνου, Ευθυμίου / Μανιατογιάννη (λ), Φλιάκου, Χατζηκωνσταντά.
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...