BEACH VOLLEY

ΙΟΣ : Έγραψαν ιστορία Μαναβή/Τσοπούλου

ΙΟΣ : Έγραψαν ιστορία Μαναβή/Τσοπούλου

Μετά το αργυρό μετάλλιο στην Καμπότζη, οι Μαναβή/Τσοπούλου φρόντισαν να γράψουν ιστορία στον Μυλοπότα και το IOS OPEN ONA * STAR. Οι ελληνίδες πρωταθλήτριες στον μεγάλο τελικό της Ίου επικράτησαν με 2-0 επί των Ρουμάνων Βαϊντα/Ορντεάν και πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο το οποίος είναι το πρώτο σε διεθνή διοργάνωση μετά το μακρινό 1999 στο Ξυλόκαστρο…

Η επιστροφή της Ελλάδας σε διεθνή επίπεδο διοργανώσεων Beach Volley συνδυάστηκε με χαμόγελα και επιτυχία καθώς οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου έγραψαν ιστορία στην Ίο.

Η εντυπωσιακή τους πορεία στο μονάστερο τουρνουά της FIVB ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην παραλία του Μυλοπότα, με τον Εθνικό μας ύμνο να ακούγεται στο νησί των Κυκλάδων και η «γαλανόλευκη» να υψώνεται περήφανα μπροστά στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο και ένα ένθερμο κοινό,μεταξύ του οποίου και οι άκρως εκδηλωτικοί Σιώπης, Ρισβάνης και Μόρας, οι Μαναβή/Τσοπούλου φρόντισαν να δικαιώσουν τους πάντες και με το νικηφόρο 2-0 κόντρα στις Ρουμάνες Βαϊντα/Ορντεάν να σκορπίσουν θύελλα ενθουσιασμού σε μικρούς και μεγάλους που μετά τον τελικό πολιόρκησαν τις δύο Θεσσαλονικιές για ένα αυτόγραφο και μια Selfie.

Μοναδική στιγμή η αγκαλιά της Μαναβή και Τσοπούλου στην προπονήτριά τους Μαρία Τσιαρτσιάνη στην οποία και αφιέρωσαν την χρυσή επιτυχία τους χαρίζοντας της το πιο λαμπρό χαμόγελό τους…

«Το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνουμε στην προπονήτριά μας, Μαρία Τσιαρτσιάνη και δεν μπορούσε να έρθει καλύτερη στιγμή, καθώς πάμε τώρα στο Continental με την ψυχολογία στα ύψη» δήλωσαν συγκινημένες Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου.

IOS_MANAVI_TSOPOULOU_TSIARTSIANI_2019

Χάλκινο μετάλλιο για την Αγγλία

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο μονάστερο τουρνουά κατέκτησαν οι Αγγλίδες Έβανς, Όστιν, μετά την επικράτησή τους στον μικρό τελικό των Όγκρεν, Νίλσον από την Σουηδία με 2-0 (21-17, 22-20) σετ.