BEACH VOLLEY

ΙΟΣ : Νίκησαν στον εμφύλιο και στοχεύουν ημιτελικά

ΙΟΣ : Νίκησαν στον εμφύλιο και στοχεύουν ημιτελικά

Οι Τζιουμάκας/ Κανέλλος συνεχίζουν στο τουρνουά της Ίου καθώς ήταν οι νικητές στον ελληνικό εμφύλιο της Φάσης των 12 και με το 2-1 επί των Νιώπα/Παπαδημητρίου προκρίθηκαν στα παιχνίδια της Κυριακής όπου θα αναμετρηθούν με τους Γάλλους Γκοσελίν/ Σιλβεστρ. Πλασάρισμα στην 9αδα για Ιωαννίδη/Πολυχρονιάδη, 13οι οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης.  

Στέλιος Τζιουμάκας και Ιάσονας Κανέλλος αποτελούν το μοναδικό ελληνικό ζευγάρι που συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά της Ίου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας το Σάββατο.

Τζιουμάκας και Κανέλλος φρόντισαν να πάρουν την πρόκριση από τον Α Όμιλο στο… νήμα καθώς με απολογισμό 1 νίκη (επί των ) και 1 ήττα (από τους ) τερμάτισαν 3οι συνεχίζοντας στην 12άδα.

Εκεί όπου αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου τους Νιώπα/Παπαδημητρίου κάνοντας την έκπληξη σε έναν συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 44 λεπτά. Οι Νιώπας/Παπαδημητρίου με το 21-16 απέκτησαν το προβάδισμα, ωστόσο οι Τζιουμάκας /Κανέλλος έκαναν την αντεπίθεση και με το 21-13 και το 15-11 πανηγύρισαν τη νίκη πρόκρισης.

Με την ήττα τους αυτή οι Νιώπας/Παπαδημητρίου ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους στο τουρνουά καταλαμβάνοντας την 9η θέση κατακτώντας 100 βαθμούς και 200 δολάρια χρηματικό έπαθλο.

Την Κυριακή στα νοκ-αουτ παιχνίδια οι Τζιουμάκας/Κανέλλος θα αντιμετωπίσει τους Γάλλους Γκοσελίν/Σιλβέστρ με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει στα ημιτελικά.

9οι Ιωαννίδης/Πολυχρονιάδης

Το καλό ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στον Μυλοπότα οι Ιωαννίδη/Πολυχρονιάδης δεν είχε συνέχεια καθώς το ελληνικό δίδυμο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το Σάββατο όπου πλασαρίστηκε στην 9η θέση.

Μετά τη νίκη με 2-1 επί των Ιαπώνων Κοσικάβα/ Ικέντα στον Γ Όμιλο ήρθε η ήττα με 2-0 από τους Γάλλους Γκοσελίν/Σιλβέστρ και η 3ή θέση που τους χάρισε την πρόκριση.

Ωστόσο οι Νορβηγοί Μπεργκερούντ/Ρέτερχορτ στην Φάση των 12 φρόντισαν να βάλουν τέλος στα ελληνικά όνειρα για διάκριση καθώς με το 2-0 (21-19, 21-13) να πάρουν την πρόκριση για τους Κυριακάτικους αγώνες.

Άτυχοι οι Μανδηλάριδες

Σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία των Άγγελου και Βασίλης Μανδηλάρη στο τουρνουά της Ίου. Τα αδέρφια από την Χαλκίδα συμμετείχαν στην Δ Όμιλο της διοργάνωσης όπου με δύο ήττες (2-0 από τους Τσέχους Βάις/ Ντζαβορόνοκ και 2-0 από τους Νορβηγούς Μπεργκερούντ/ Ρέτερχορτ) τερμάτισαν στην 4η θέση και αποκλείστηκαν πρόωρα από την συνέχεια των αγώνων.