BEACH VOLLEY

ΙΟΣ : Πλασάρισμα στην 9άδα για Κλέπκου/Μπάκα

ΙΟΣ : Πλασάρισμα στην 9άδα για Κλέπκου/Μπάκα

Την ήττα και αποκλεισμό από την συνέχεια του τουρνουά της Ίου γνώρισαν οι Κλέπκου /Μπάκα με τις Θεσσαλονικιές να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 από τις Νορβηγίδες Χάνσεν/ Ζίλστρα και να πλασάρονται στην 9η θέση του κυρίως ταμπλό.

Στην Φάση των 12 ολοκληρώθηκε η παρουσία των Κλέπκου/Μπάκα στην Ίο. Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας στον Γ Όμιλο του κυρίως ταμπλό φρόντισε με 1 νίκη (2-1 Σκαμπόλι/Βαράσι) και 1 ήττα (2-0 από Αγγελοπούλου/Κωνσταντοπούλου) να προκριθεί στον επόμενο γύρο ως 2η.

Ωστόσο στα νοκ-αουτ παιχνίδια της Φάσης των 12 οι ελληνίδες δεν μπόρεσα να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες τους καθώς οι Χάνσεν/Ζίλστρα με το 2-1 έσβησαν κάθε όνειρο.

Μια ήττα που ήρθε στις λεπτομέρειες καθώς οι νεαρές Θεσσαλονικιές με το 21-17 προηγήθηκαν 1-0 δείχνοντας έτοιμες για την πρόκριση.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική αφού οι Νορβηγίδες ανέβασαν απόδοση και με το 21-6 και 15-11 έκαναν την ανατροπή παίρνοντας τη νίκη –πρόκριση και αφήνοντας τις Κλέπκου/Μπάκα στην 9άδα με 100 βαθμούς και 200 δολάρια ως χρηματικό έπαθλο.

13ες Σαριδάκη/Μύριλλα

Με απολογισμό 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλασάρισμα στην 13η θέση ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην Ίο οι Σαριδάκη/Μύριλλα.

Το ελληνικό δίδυμο στο πρώτο παιχνίδι τους στον Β Όμιλο ηττήθηκε με 2-0 από τις Τσέχες Κοτλάσοβα/Ρεσόβα, ενώ στο δεύτερο έχασε στις λεπτομέρειες με 2-1 από τις Ολλανδέζες Ντρίεσεν/Μέρτενς, τερματίζοντας έτσι στην 4η θέση.  

Την ίδια μοίρα είχαν και οι Αποστολάκη/Σπηλιοτοπούλου στον Δ Όμιλο. Εκεί όπου ηττήθηκαν με 2-0 από τις Σουηδέζες Όγκρεν/Νίλσον και με 2-1 από τις Δανές Τουντέσκοφ/Λάιν Τρανς.

Δύο ήττες που τις έφεραν στην 4η θέση και το πλασάρισμα στην 13η θέση της βαθμολογίας του κυρίως ταμπλό.