BEACH VOLLEY

Υπ… έγραψε και στο VSC Open η Καπόλου

Υπ… έγραψε και στο VSC Open η Καπόλου

Το VSC Winter Series by Efi Sfyri αποτελεί το 9ο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που οργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club από τις 30-31 Ιανουαρίου έως τις 6-7 Μαρτίου 2016 και περιλαμβάνει δύο γυναικεία και δύο μεικτά τουρνουά.

Η αρχή των τουρνουά γυναικών έγινε το δίημερο 6-7 Φεβρουαρίου στα δύο γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα… σημεία οι πολύ μαχητικές Αγγελική Γερασιμίδου και Βιολέτα Μπάρκα έκαμψαν με 2-1 σετ (9-15, 15-6, 11-7) στο ταί μπρέικ την σθεναρή αντίσταση των “σκληροτράχηλων” Λητώ Δοκοπούλου και Χριστίνα Φαράντζου και πανηγύρισαν τον τίτλο.

nikitries_vfc_beach

Δυο εβδομάδες μετά, το διήμερο 20-21 Φεβρουαρίου, το δίδυμο των Δοκοπούλου/Φαράντζου απέδειξε για μια ακόμη φορά τη σταθερότητά του, συμμετέχοντας για δεύτερη φορά στον τελικό, ωστόσο οι “οικοδέσποινες” Κατερίνα Καπόλου και Εύα Κουρέλου έφτασαν στη νίκη με 2-0 σετ (15-8, 15- 11) και πρόσθεσαν κι αυτές τα ονόματά τους στη λίστα των νικητριών του θεσμού.

Ενός καταξιωμένου θεσμού που χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερο τις καρδιές των φίλων του μπίτς βόλεϊ και παράλληλα φέρνει κοντά στην άμμο όλο και περισσότερα παιδιά, μετά και τη συμμετοχή των 6 rookies της Ακαδημίας, που έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση των αγώνων και εντυπωσίασαν με την πρόοδο και την αγάπη τους για το άθλημα. Η Suzana Schlembach και η Αννίτα Αγάθου μετά από σκληρή μάχη πήραν τη Wild Card για την τελική φάση της Κυριακής.

vfc_winter_series_sfyri_kapolou

Δικαιολογημένος λοιπόν ο ενθουσιασμός στις δηλώσεις της διευθύντριας της Ακαδημίας, Έφης Σφυρή: «Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και νίκη των δικών μας κοριτσιών Εύας και Κατερίνας. Το γυναικείο ερασιτεχνικό beach volley αποδεικνύει κάθε φορά ότι έχει πολλές συμμετοχές αλλά και ιδιαίτερο αγωνιστικό ενδιαφέρον. Μοναδικά είναι τα έπαθλα που προσφέρει το VSC Winter Series by Efi Sfyri, μετά από τη συνεργασία με τις εταιρείες Tsakiris Mallas, Fresh Line και Dole ισχυροποιώντας έτσι τα κίνητρα για τους αθλητές και των δύο κατηγοριών (μεικτό-γυναικείο)».

Το VSC BV Academy δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή των αγώνων, που δεν είναι άλλος από την “Amstel Radler”.

vfc_logo1

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Καπόλου αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία, καθώς με παρτενέρ το Σταύρο Βλαχάκη είχαν κερδίσει άνευ αγώνα 2-0 σετ λόγω τραυματισμού της ομάδας των Γιάννη Σταμπέλου και Λήδας Σαριδάκη, στον τελικό του πρώτου μεικτό τουρνουά “Alkyonides Open 2016” (Winter Series), που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 20 ομάδων στα ίδια γήπεδα από 30-31 Ιανουαρίου.

Το δεύτερο μεικτό τουρνουά  “Carnival Mixed Open” (Winter Series), που θα διεξαχθεί 5-6 Μαρτίου αναμένεται να εκτοξεύσει τη διάθεση στα ύψη, αφού πέρα από τα hapennings, λόγω Αποκριών, το κέφι στην άμμο των εγκαταστάσεων του Vari Sports Club θα χτυπήσει… κόκκινο, με… “τις μάσκες να πέφτουν” στο φινάλε σε ένα τρελό “πάρτι” του αθλήματος με υπέροχη μουσική και άφθονη μπύρα Amstel Radler!