ΔΙΕΘΝΗ

Υπέγραψε στη Λούμπε ο Πρίντι

Υπέγραψε στη Λούμπε ο Πρίντι

Τον 39χρονο χρυσό Ολυμπιονίκη των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Ριντ Πρίντι (1.94μ) “έντυσε” στα “χρώματά” της η Λούμπε Μπάνκα Μάρκε Τσιβιτανόβα, που ενισχύεται πλέον σαφώς ενόψει των πλέι οφ της ιταλικής Superleague.

O γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την παλιότερή του θητεία σε Ιωνικός Νικαίας και Ολυμπιακό, μολονότι έμεινε για ένα αρκετό διάστημα εκτός αγώνων λόγω τραυματισμού στο World League του 2014, ικανοποίησε τους ανθρώπους της Λούμπε στις προπονήσεις που πραγματοποίησε  στην ομάδα του Μπλενζίνι και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τέλους της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίντι, που επιστρέφει στον καμπιονάτο έπειτα από 12 χρόνια, όπου τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στην Βίμπο Βαλέντια, ενώ νωρίτερα είχε κάνει το 2000  ντεμπούτο στη Serie A  ως παίκτης της Φορλί, επέστρεψε στις ΗΠΑ, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες με τη βίζα του και σύντομα θα ενσωματωθεί στην παρέα του Ιβάν Μίλκοβιτς.

Ο πολύπειρος πρώην άσος της τουρκικής Χάλκμπανκ, θα είναι ο 2ος Αμερικανός αθλητής, μαζί με τον 23χρονο πασαδόρο Κρίστενσον και  6ος ακραίος της ομάδας, στο ρόστερ της οποίας υπάρχουν ακόμη οι Κόβαρ, Τσεμπούλι, Χουαντορένα, Παρόντι και Γκαμπριέλε.