ΔΙΕΘΝΗ

Υπέγραψε στην Λαρντίνι Φιλοτράνο η Α Βασιλαντωνάκη

Υπέγραψε στην Λαρντίνι Φιλοτράνο η Α Βασιλαντωνάκη

Το ταξίδι της 22χρονης διεθνούς άσου συνεχίζεται στα γήπεδα της ιταλικής Serie Α, όπου από φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Φιλοτράνο για διάκριση.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση της ταλανούχας πρώην επιθετικού της Νοβάρα, που από το 2015 που έκανε το ντεμπούτο της στο “καμπιονάτο” στέφθηκε ήδη πρωταθλήτρια το 2016 με την Κονελιάνο, ενώ με τη φανέλα της φιναλίστ φέτος Νοβάρα, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κυπέλλου και ενός Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Αυτές τις ημέρες η Ανθή Βασιλαντωνάκη αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα στους Μεσογειακούς της Ισπανίας, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά και διεκδικεί κόντρα στην Γαλλία την συμμετοχή της στον τελικό της Ταραγόνα.

Μάλιστα η Βασιλαντωνάκη θα είναι η δεύτερη Ελληνίδα άσος που θα φορέσει την φανέλα της Λαρντίνι, μετά την επιτυχημένη παρουσία της διεθνούς, Ελένης Κιόση τη σεζόν 2015-2016.

Πήρε Γουίνεϊ, “χτυπά” Κογιόμι…

Παράλληλα με την Βασιλαντωνάκη η ιταλική ομάδα που την περασμένη σεζόν τερμάτισε προτελευταία σην 11η θέση  στην της κατάταξης του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, απέκτησε την 25χρονη διεθνή Αμερικανίδα της κινεζικής Γιουνάν, Αγιάνα ΑΜπουκσούμο Γουίτνεϊ (1.94μ)

Η νεοπαοκτηθείσα Νεουορκέζα διαγώνια απόφοιτη του Πανεπσιτημίου της Πενσυλβάνια, είναι γνώριμη του Έλληνα τεχνικού της γερμανικής Στουτγκάρδης, Γιάννη Αθανασόπουλου, καθώς τη σεζόν 2016-2017 πανηγύρισε με τα χρώματα της Allianz MTV Κύπελλο και Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ αναδείχθηκε φιναλίστ της Bundesliga.

Lardini_Aiyana_Whitney

Στην πρώτη της έξοδο από τις ΗΠΑ, η Γουίτνεϊ κατέλαβε με την Λεόνας Ντι Πόντσε την 3η θέση στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα η Λαρντίνι, που έστειλε ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη φετινή της συμμετοχή στην  Serie A και περιμένει την πολύτιμη άδεια, στοχεύει στην απόκτηση και της 29χρονης διεθνούς πασαδόρου της Ιαπωνίας, Κογιόμι Τομινάγκα (1.75μ), που το 2017 αγωνίστηκε στην ιαπωνική Αgeo Medics.

Προπονητής της ομάδας του Φιλοτράνο είναι ο Αλεσάντρο Μπελτράμι.