ΔΙΕΘΝΗ

Υπέκυψε 22χρονη διεθνής άσος, θύμα τροχαίου (fot)

Υπέκυψε 22χρονη διεθνής άσος, θύμα τροχαίου (fot)

Ημέρα πένθους για το βόλεϊ η περασμένη Κυριακή, καθώς η διεθνής άσος της Αυστραλίας, Τζορτζίνα Ρόουι υπέκυψε στο νοσοκομείο της Αδελαϊδας, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε πριν από δυο μέρες.

Australia_ Georgina_Rowe_Mexico

Την περασμένη Παρασκευή το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 22χρονη αθλήτρια των “καγκουρώ” ξέφυγε από την πορεία της στην Karoonda Highway της Αδελαϊδας, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η άσος της τοπικής ομάδας υπέστη σοβαρά τραυματά και διακομίστηκε αεροπορικώς σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης όπου τελικά κατέληξε πριν από λίγα 24ωρα.

georgierowe

Ο θάνατος της Ρόουι, που συμμετείχε στο Wolrd League αλλά και σε άλλες σπουδαίες διοργανώσεις με τα χρώματα των “Volleyroos” βύθισε σε θλίψη όλη την αθλητική κοινότητα της χώρας, που θα θυμάται για πάντα την ακραία της Adelaid Storm για το ταλέντο, το πάθος της αλλά και το υψηλό αθλητικό της πνεύμα.

australia_rowe

Αξίζει να σημειωθεί πως στη μνήμη της νεαρής αθλήτριας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του κυριακάτικου αγώνα Αυστραλία-Ιταλία για το World League ανδρών, ενώ η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να αποσύρει για πάντ από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών τη φανέλα με το Νο 19, που φόραγε η άτυχη Ρόουι.

1436685752307 facebook

Όπως ήταν φυσικό τα social media κατακλύστηκαν από χιλιάδες συλληπητήρια μηνύματα και μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια και τους φίλους της Τζορτζίνα.